Λάρισα

Ο Ρονάλντο και το 1.75 στο Χόφενχαϊμ!

Ημέρα Champions League η Τρίτη και τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν στο κουπόνι της ημέρας. Πολύ μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ και τα ειδικά θα μας απασχολήσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ θα πάμε με τα γκολ στο Χόφενχαϊμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους

Κρύο ντουζ για τη Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, με το τελικό 2-2 με την Τσέλσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Μαρσιάλ το έφερε τούμπα, όμως στο τέλος ισοφαρίστηκε. Την ίδια ώρα, στο Champions League, οι «κόκκινοι διάβολοι» άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη Βαλένθια, μένοντας στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα. Πάντως, παραμένει η εσωστρέφεια αναφορικά με τις σχέσεις των παικτών με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Από την άλλη, η Γιουβέντους έρχεται από την πρώτη φετινή της απώλεια στο πρωτάθλημα, αφού «κόλλησε» στο 1-1 με τη Τζένοα. Αντίθετα, κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις την προηγούμενη αγωνιστική είχε εύκολο έργο και επικράτησε με σκορ 3-0. Είναι βελτιωμένο το κλίμα στους Άγγλους, ωστόσο τα φώτα όλα απόψε θα πέσουν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιστρέφει στο γήπεδο που αναδείχθηκε και θεωρούμε πως θα βρει το γκολ. Πάμε με το anytime scorer του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Χόφενχαϊμ – Λυών

Πάει με καλή ψυχολογία στο αποψινό ματς η Χόφενχαϊμ, αφού μετά από δύο σερί ήττες, επιβλήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης. Στη διοργάνωση έρχεται από την παρολίγον έκπληξη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 2-1. Απόψε θέλει πάση θυσία τους βαθμούς, για να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη για την 3η θέση. Στον αντίποδα, η Λυών επιβλήθηκε… σβηστή 2-0 της Νιμ και ξεπέρασε τη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο Champions League, έρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τη Σαχτάρ και σε περίπτωση νίκης απόψε βάζει τις βάσεις για την πρόκριση. Αμφότεροι έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Ο τρόπος παιχνιδιού τους μας οδηγεί στο αμφίσκορο. Θα το συνδυάσουμε με το over 2.5 για να γίνει ελκυστικότερο και να μπει στις επιλογές μας.

Τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Previous ArticleNext Article