Αθλητισμός

Ο Π.Ο. Ελασσόνας τίμησε την πρωταθλήτρια Α.Ε.Λ.

ΠΟΕ ΑΕΛ

ΦΙΛΙΚΟ 2-2 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας τίμησε την πρωταθλήτρια Α.Ε. Λάρισας με φιλικό παιχνίδι, που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας, παρουσία πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Στην αρχή της φιλικής αναμέτρησης, η ομάδα του Π.Ο.Ε. με τον αρχηγό Δημήτρη Ματούλα και τον πρόεδρο της Άλκη Παλάγκα προσέφεραν ανθοδέσμη και απένειμαν τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. Ανδρέα Λιόντο για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και χειροκροτήματα – επευφημίες από τους φιλάθλους.

Αγωνιστικά, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 κρίνεται δίκαιο. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες παρουσίασε ενδιαφέρον, είχε πολύ καλό ρυθμό, με δυνατές μονομαχίες μέσα σε αθλητικά πλαίσια, και βέβαια ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, παρά την καλοκαιρινή ζέστη.

Το α΄ ημίχρονο…αποδείχθηκε «άσφαιρο» για ΠΟΕ και ΑΕΛ.

Στο β΄ ημίχρονο, οι δύο «αντίπαλοι» ανέβασαν το ρυθμό τους, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν και κατάφεραν να επιτύχουν συνολικά 4 τέρματα.

Τα γκολ:

49΄: ο ΠΟΕ ανοίγει το σκορ και ο Αλεξανδρής(…γιός του προπονητή του ΠΟΕ) γράφει με κοντινό έξυπνο σουτ το 1-0.

66΄: Δυνατό σουτ του Κουσιά βρίσκει τη δεξιά γωνία της εστίας του ΠΟΕ και η ΑΕΛ κάνει το 1-1 .

85΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ και ο δραστήριος Καραγκούνης με σουτ γράφει το 2-1 .

87΄: Συνδυασμός των παικτών της ΑΕΛ και ο Νούσιος με ωραίο σουτ γράφει το τελικό 2-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Κουτούμπας, Μπουρονίκος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καραμάνος, Βάλλας, Μπούσιας, Περτζιόνι, Πάτσης, Ervin, Συνάπαλος, Γαλάνης, Ματούλας, Τσένος.

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γεωργούλας Θ., Τσακίρης, Γκαμπέτας, Καζακλάρης(τερματοφ.), Καραγκούνης, Αλεξανδρής, Σουγλής, Μενσούρ, Τάμπας, Μάρκου

Α.Ε.Λ. (Κατσάρας): Παϊτέρης, Σπύρου, Μαστακούλης, Μανακούσιος, Σουλιώτης, Κυρίτσης Αθ., Κοντοθανάσης, Καραλούλης, Μακρής, Χατζής, Συμεωνίδης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακός, Καλούσης, Νικολακούλης, Νούσιος, Μήλος, Κυρίτσης Ι., Κουσιάς, Παπαγιαννούλης, Μίσκου, Αβράμος.

Πηγή: Ελευθερία

Previous ArticleNext Article