Αθλητισμός

Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΟΕ Χ. Αγοραστός απαντάει στον πρόεδρο της ομάδας

Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΟΕ Χ. Αγοραστός απαντάει σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο πρόεδρο της ομάδας, ως εξής: Αποφάσεις σε μια ομάδα παίρνει μόνος του ο κάθε πρόεδρος που αναλαμβάνει όλο το μπάτζετ της ομάδος και πληρώνει εξ ολοκλήρου της οικονομικές υποχρεώσεις π.χ.  Ιβάν Σαββίδης….όταν όμως πληρώνουν όλοι μαζί  έχουν όλοι τους λόγο και αν δεν συμφωνούν κάπου κάνουν συμβούλιο και το αποτέλεσμα βγαίνει με ψηφοφορία……Πρόεδρε εσύ το έκανες ποτέ  αυτό στον ΠΟΕ?????? Ενημέρωσε σε παρακαλώ τον φίλαθλο κόσμο πως έπαιρνες της αποφάσεις…….
Πρόεδρε την λύση συνεργασίας την αποφάσισες μόνος σου πριν από την λήξη της σεζόν χωρίς να ρωτήσεις κανένα μέλος του Δ.Σ. επίσης δεν ήρθα στο Δ.Σ διότι το θεώρησα προσβλητικό προς το άτομο μου να μου ζητήσεις και να μου πάρεις τα δελτία και την σφραγίδα απο εμένα που σε στήριξα 2 χρόνια, επίσης δεν ήρθες μετά το ματς με το Αργυροπούλι στα αποδυτήρια ή μετά στην προπόνηση της Τρίτης να μιλήσεις σαν πρόεδρος στους ποδοσφαιριστές ούτε να τους πεις κάποια πράγματα που τους αφορούσαν και να ακούσεις της απόψεις τους σε θέματα προπόνησης από αυτούς και από τον προπονητή….Δεν τους είπες ούτε ένα ευχαριστώ η συγχαρητήρια για την 5η θέση που κατέλαβαν. Έστω και αν δεν είσαι ευχαριστημένος…..δεν κάλεσες ποτέ τον προπονητή για 1 καφέ για να μιλήσετε για το μέλλον της ομάδος και για το δικό του. Λυπάμαι πρόεδρε που στα λέω αλλά δεν διοικείται  έτσι μια ομάδα με αποφάσεις που παίρνονται  μόνο από σένα, για αυτό αφού δεν μετρούσε ο λόγος μου αποφάσισα να παραιτηθώ μια και δεν υπήρχε κάποιος λόγος ύπαρξης μου στην ομάδα……σου εύχομαι να τα καταφέρεις στο μέλλον καλύτερα με τα νέα σου μέλη του Δ.Σ …θα σας παρακολουθώ σαν απλό μέλος και φίλαθλος…..
Όσο για το ποιος τράβηξε κουπί για να λειτουργεί η ομάδα του ΠΟΕ πέρυσι ήταν ο Λυγούρας ο Δατσογιάννης και εγώ …..και φέτος ο Παπαδόπουλος ο Δατσογιάννης και εγώ, αυτοί ήταν οι αφανείς εργάτες του ΠΟΕ για να λειτουργήσει η ομάδα μέρα νύχτα στο γήπεδο στης προπονήσεις στα ματς και σε όλα τα προβλήματα αγωνιστικά και οικονομικά., χωρίς αυτούς η ομάδα θα ήταν πεσμένη. Απλά αν θέλατε Πρόεδρε να μας είχατε και φέτος εμάς και κάποιους άλλους φίλους που αγαπάνε τον ΠΟΕ θα έπρεπε να υπάρχει αρμονική συνεργασία και ταύτιση απόψεων σε θέματα προπονητή παιχτών οικονομικά και ότι άλλο αφορά το καλό της ομάδας για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά η ομάδα σε όλα τα επίπεδα αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μας θέλατε μέσα στο Δ.Σ γιατί θέλετε να λειτουργείτε σε όλα τα θέματα και να παίρνετε της αποφάσεις μόνος σας για αυτό πορευτείτε μόνος..η όπως λέει ο σοφός λαός “όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Και όσο αν είμαι εγώ ΠΟΕ να στο θυμίσω οτί εγώ είμαι ΠΟΕ από το 1975-76 που ήμουν στο τότε εφηβικό με προπονητή τον Μολοχίδη και μετά τον Οράσιο Μοράλες…….
Previous ArticleNext Article