Αθλητισμός

Ο ΠΟΕ χτίζει το μέλλον του στα τμήματα υποδομής με Π. Νάση, Φ. Τσέλιο και Γ. Κρουσταλακη

Η Διοίκηση του ΠΟΕ δινοντας μεγαλη βαρυτητα στο μέλλον της ομάδας και στα τμήματα υποδομής ήρθε σε συμφωνία για την νέα σεζόν με τους:
Ναση Παναγιώτη ο οποίος γεννήθηκε στης 0/02/70 στην Ελασσόνα είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και αναδείχθηκε στην ομάδα του ΠΟΕ. Έπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 1985 μέχρι το 2007 στη θέση του γκολκίπερ. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα ποδόσφαιρο κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια προπονητικής τερματοφυλάκων.Διετελεσε προπονητης τερματοφυλακων από το 2007 στον Εθνικο Κατερινης( Γ Εθνική )Αγροτικο Αστερα( Β Εθνική)Πιερικό (Β Εθνική)Ακαδημία Άρσεναλ στην Ελλάδα, Κέρκυρα (Α Εθνικη)Καλλονή (Α Εθνική )Ολυμπιακός Βόλου (Γ Εθνική)Εργοτέλης( Β Εθνική )Κέρκυρα( Β Εθνική ) με προπονητές όπως ο Μαντζουρακης ,Κατσαβακης,Καραγεωργιου,Βλάχος,Αλεξανδρής,Σπανός,Παπαδόπουλος, Αμανατιδης.
Τσελιο Φάνη Γεννήθηκε το 1971 στην Ελασσόνα..Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. έπαιξε ποδόσφαιρο στον Ολοσσων.Επαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Εορδαικο Τύρναβο, Πυρσο Γρεβενών και  Αχιλλέα Φαρσάλων.Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B Εργάσθηκε σε τοπικές ομάδες και για 15 χρόνια στην Ακαδημία του ΠΟΕ με μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις (πηρε τίτλο με το εφηβικό τμήμα) και έχει αναδείξει πολλούς παίχτες που παίζουν η έπαιξαν στον ΠΟΕ και σε άλλες ομάδες.
Κρουσταλάκη Γιώργο. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B .Επαιξε ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο και στον ΠΟΕ. Έχει εργασθεί στην Ακαδημία Βασίλη Λάκη,Ακαδημία Χαλανδρίου, Ακαδημία Ελευθερούπολης, και από πέρυσι είναι στην Ακαδημία του ΠΟΕ ..
Previous ArticleNext Article