Ελασσόνα

Ο Ν. Ευαγγέλου για τα 4,5 εκ ευρώ της Περιφέρειας και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Ελασσόνας

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το Δήμο Ελασσόνας, πιστέψαμε στις προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσωπικά του περιφερειάρχη μας κ. Κ. Αγοραστού να βρεί λύσεις και να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Αυτές οι προσπάθειες κατέληξαν σε ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα και όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά το επόμενο διάστημα σε σημαντικές παρεμβάσεις προκειμένου να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια στο Δήμο Ελασσόνας.

Η συλλογική δουλειά, η μεθοδικότητα αλλά και η στήριξη που είχαμε ως Δημοτική Αρχή από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το αρμόδιο υπουργείο, εξασφάλισε σημαντικούς πόρους και δημιουργεί ασφαλείς συνθήκες μετακίνησης στους κατοίκους αλλά και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την γρήγορη εξέλιξη αυτού του κεφαλαιώδους έργου για την περιοχή μας, θέλοντας να επισημάνουμε ότι σε λιγότερο από εναν χρόνο και από την πρώτη ανακοίνωση του κ. Αγοραστού για την συντήρηση του οδικού δικτύου Ελασσόνας, φτάσαμε στο τέλος των διαδικασιών και στην αρχή της υλοποίησης του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως μείζονα αντιπολίτευση τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί.

Previous ArticleNext Article