Αθλητισμός

Ο Ντεγκρά “κρέμασε” την ΑΕΛ! Ισοπαλία 2 – 2 με Ηρακλή

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του κι άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Ντεγκρά την “κρέμασε” στο 65′, με αποτέλεσμα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να αρκεστεί στην ισοπαλία.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό. Έπειτα από μία υποδειγματική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου, ο οποίος έκανε, με ωραίο πλασέ, το 0-1, “παγώνοντας” το γήπεδο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Ανδρέας Αβραάμ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στην μπαλιά του Ντέλετιτς, οι Ρούσσος και Κυριακίδης έμειναν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο, χωρίς κανένας να πάει στην μπάλα, με τον διεθνή Κύπριο επιθετικό της Λάρισας να εκμεταλλεύεται το λάθος και να κάνει το 1-1.

Στο 55΄ η ΑΕΛ έφτασε στην ανατροπή, όταν στη σέντρα του Ναζλίδη προς τον Ντέλετιτς αυτός έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, ο Χουάντερσον απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Αβραάμ, σε άδειο τέρμα, διπλασίασε για την ομάδα του αλλά και τα προσωπικά τέρματά του.

Και πάνω που οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κι έμοιαζαν ικανοί να φτάσουν στη νίκη, ο Ντεγκρά έκανε ένα τραγικό λάθος στο 65′. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ντρίμπλαρε τον Περόνε έξω από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να περάσει και τον Λεοζίνιο, ο οποίος σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39΄ Ρέντζας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (30΄ Κόντορ), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Λαμπρόπουλος (71΄ Μαρουκάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (53΄ Καραγκούνης), Κούρος, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Λάμπρου (65΄ Κυνηγόπουλος), Πασάς, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Περόνε, Αγγελόπουλος (57΄ Σαραμαντάς).

Previous ArticleNext Article