Αθλητισμός

Ο Κεραυνός Δρυμού τίμησε τον Αλεξούλη…

Μπορεί ο Αμπελωνιακός να επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Δρυμού σε μια άκρως ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση, όμως η διοίκηση του Δρυμού ήταν αυτή έκλεψε… την παράσταση με την πρωτοβουλία που πήρε να τιμήσει τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη.

Και πιο συγκεκριμένα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο πρόεδρος του Κεραυνού Βασίλης Μπαταβής, τίμησε τον προπονητή του Αμπελωνιακού και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και του Π.Ο.Ελασσόνας Γιάννη Αλεξούλη, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως Ελασσονίτη ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αμπελωνιακός έφτασε τη νίκη χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Ψύρρας (23΄) και Βούκιας (70΄) ενώ για τον Δρυμό ο Γκαλίτσιος (80΄) διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Με τον Κεραυνό αγωνιστήκαν και οι νεοαποκτηθέντες Μπέλτσιος (Οικ.Τσαριτσάνης) και Θώμος (επέστρεψε από Εθνικό Ολύμπου), καθώς και οι νεαροί Αλέξανδρος Δόλγηρας και Γκαντούνας Κώστας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Τσέλιος-Γκαλίτσιος): Ρουμπιές, Κουτσογιάννης, Γκαντούνας Βας., Μπέλτσιος, Μίχης, Τριανταφύλλου, Μπούτλας, Μπαργιάννης, Ζιώγας, Γκαντούνας Γ. Θώμος.

Έπαιξαν και οι: Φακής, Παναγιώτου, Μαριέλ, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Τζήκας, Γκαντούνας Κ., Ζήσαρος, Γκαντούνας Στ., Δόλγηρας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βουγιαρδής, Δαλακώνης, Χατζούλης, Κωτούλας, Μαυρίδης, Τσετιροκλής, Μπέης, Πατρίκου, Ψύρρας, Βούκιας, Ελευθέρογλου.

Έπαιξαν και οι: Χότζα, Παππάς , Γιάννας, Ζηγούρης, Ματζιώνης, Γιαννιός, Νικολακούλης, Γκιόνα.
Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article