Αθλητισμός

Ολική ανανέωση για τον ΠΟΕ

Ριζικά ανανεωμένος και ορεξάτος για δουλειά, ξεκίνησε ο ΠΟΕ τη προετοιμασία του ενόψει και της έναρξης της Α΄ΕΠΣ Λάρισας, στα βοηθητικά γήπεδα της Ελασσόνας, υπό τις οδηγίες του φιναλίστ Κυπέλλου ΕΠΣΛ 2016/17, Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Με αλλαγές στο ρόστερ που «τρομάζουν», ο ΠΟΕ αναμένεται να παρουσιαστεί νεανικότερος τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017/18 και οι διοικούντες του συλλόγου επέλεξαν τον σωστό άνθρωπο για να δουλέψει με αυτές τις ηλικίες. Τον Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Η δουλειά είναι στοιχείο που θέλει η ομάδα του ΠΟΕ, ούτως ώστε να «δέσει» η ομάδα και σίγουρα οι «κυανόλευκοι» θα την πράξουν, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμοι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ar1

Δημήτρης Μπουκουβάλας (Προπονητής): «Είμαστε μια νέα ομάδα. Έφυγαν και ήρθαν πολλά παιδιά. Μια νέα ομάδα για να χτιστεί χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο ΠΟΕ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλουμε σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το κόσμο της Ελασσόνας, δεν θέλω να έρθει από την πρώτη μέρα στο γήπεδο. Θέλω να έρθει όταν θα δει το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα. Μεταγραφικά δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη τις κινήσεις μας, μιας και αποχωρήσαν αρκετά παιδιά και ακόμα ψάχνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να ενισχυθούμε».

ar2

Δημήτρης Ματούλας: «Στόχος του ΠΟΕ είναι το καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος της σεζόν να είμαστε πιο ψηλά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πάνω απ΄ όλα υγεία».

ar3
Θάνος Κυρίτσης: «Την προηγούμενη σεζόν ήμουν στην ΑΕΛ Κ20 και φέτος επέστρεψα και πάλι στον ΠΟΕ, τον οποίο βρήκα αρκετά ανανεωμένο. Η ομάδα ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Μαζί με έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κ. Μπουκουβάλα, θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο της Ελασσόνας και πάλι στο γήπεδο».

ar4

Νίκος Μπαρλαγιάννης: «Φέτος χτίζεται κάτι καλό στην Ελασσόνα. Είμαστε μια νεανική ομάδα που έχει όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και γιατί όχι και να πρωταγωνιστήσει. Από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε όλη τη σεζόν εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους μου καλή αρχή και γεμάτη υγεία».
Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Μπούνα (Καλοχώρι), Γούπος (Ατρόμητος Παλαμά), Κυρίτσης Θ. (ΑΕΛ Κ20), Κυρίτσης Ι. (ΑΕΛ Κ20), Μπόντε (Δωτιέας Αγιάς), Γελαλής (Ατρόμητος Παλαμά), Παπαχρήστος (Ατρόμητος Παλαμά), Παναγιώτου (Δολιχιακός), Λαγός (Καναλάκι).

Έφυγαν: Μπαλαμώτης, Τσένος (Αργυροπούλι), Ταστεμερίδης, Καρλιάμπας, Πετκολάι, Μάρκου, Γκουτζουρέλας (Δαμασιακός), Μενσούρ, Μαστοροδήμος (Δήμητρα Γιάννουλης), Τσιάγκος, Μπέλτσιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Μωυσίδης, Καρακώστας,
Πηγή: arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article