Ελασσόνα

Οι προτάσεις Ευαγγέλου στην σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων στον Δήμο Ελασσόνας

Προχωρείστε σε προσλήψεις ατόμων που βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης και έχουν ανάγκη από εργασία

Πρώτα από όλα θα ήθελα να κάνω σαφές ότι ως αντιπολίτευση είμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής και στηρίζουμε όσες αποφάσεις κρίνονται  αναγκαίες για την λήψη έκτακτων μέτρων προκειμένου να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία αλλά και να προσφέρουμε βοήθεια σε αδύναμους συμπολίτες μας.

Επομένως κρίνουμε   ως αναγκαία  την πρόσληψη  περισσότερων  ατόμων προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες του Δήμου αλλά και να στηριχτούν άτομα της τρίτης ηλικίας και γενικότερα ευπαθείς ομάδες.

Ζητάμε την ουσιαστική ενίσχυση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Αν υπολογίσουμε τις εκτιμήσεις των επιστημόνων τότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η κρίση που βιώνουμε εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναιού θα έχει διάρκεια,  ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και να εξασφαλίσουμε εκτός από τους αντίστοιχους πόρους και το ανάλογο προσωπικό.

Επειδή οι ανάγκες θα αυξάνονται  οφείλουμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοι θα  δουλεύουν στο πλαίσιο του προβλεπόμενου ωραρίου, τηρώντας όσα έχουν αποφασιστεί από την κυβέρνηση για την ασφάλεια τους.

Παράλληλα εκτιμώ σε ότι αφορά την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού ότι  με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε την ευκαιρία να απασχοληθούν στο Δήμο  άνεργοι συμπολίτες μας οι οποίοι λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης.

Υπάρχουν συμπολίτες που έχουν ανάγκη από εργασία και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιηθούν προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας.

Θα ήθελα επίσης να προτείνω την προμήθεια ενός ISO BOX (κοντέινερ) το οποίο θα μπορούσε να εγκατασταθεί στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, προκειμένου να εξετάζονται εκεί όσοι ασθενείς έχουν ύποπτα συμπτώματα  και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύεται με ασφάλεια η υγεία των ιδίων αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Όλες οι κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να γίνουν όπως είναι κατανοητό με βάση τις οδηγίες της Διευθύντριας  του Κ.Υ και του επιστημονικού προσωπικού.

Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις αλλά κυρίως για κοινή λήψη αποφάσεων και δράσεων με γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του πολίτη.

Previous ArticleNext Article