Λάρισα

Οι εργαζόμενοι να δυναμώσουν το ΚΚΕ γιατί την επόμενη μέρα στην αντιλαϊκή επίθεση θα σταθεί δίπλα τους όπως στέκεται όλα τα χρόνια

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Τάσος Τσιαπλές και Αστέριος Τσικριτσής, την Παρασκευή 21 Ιούνιου, περιόδευαν σε εργασιακούς χώρους και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου, στον ΑΣΕΠΟΠ, στα συσκευαστήρια Tyrnavos Fruit και στο Χατζηδάκη.

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους οι υποψήφιοι βουλευτές  πρόβαλαν την ανάγκη οι εργαζόμενοι, να μην πέσουν σε ψευτοδιλήμματα και στην λογική του μικρότερου κακού που μας έχουν οδηγήσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μην εμπιστευτούν τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου.

Επισήμαναν ότι όλοι αυτοί είναι που στο όνομα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων στηρίζουν την πολιτική των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, τρέλαναν το λαό στους φόρους, τσάκισαν το εισόδημα χιλιάδων εργαζομένων, έκαναν κανόνα την «ευελιξία» και τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, απογύμνωσαν από προσωπικό, ιδιωτικοποίησαν και εμπορευματοποίησαν υπηρεσίες, που απευθύνονται ακόμα και στις πιο στοιχειώδεις ανάγκες του λαού.

Αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει για τους εργαζόμενους η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου  και τόνισαν Ιούλιου να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ γιατί και στις 8 Ιουλίου τα προβλήματα θα είναι εδώ, καθώς την επομένη των εκλογών, η επίθεση σε βάρος τους, όπως και σε βάρος όλου του λαού, θα συνεχιστεί. Τόνισαν την ανάγκη ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, αφού είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ τα αντιλαϊκά μέτρα και αυτή η πολιτική θα συνεχιστούν. Εδώ θα είναι η ενισχυμένη εποπτεία της Ε.Ε, τα ματωμένα πλεονάσματα ως το 2060,οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, η ανεργία.

Το ζητούμενο είναι να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Να δυναμώσουν την δύναμη τους δηλαδή το ΚΚΕ γιατί την άλλη μέρα θα σταθεί δίπλα τους όπως στέκεται όλα τα χρόνια παλεύοντας και διεκδικώντας μαζί τους για να διαλέξει ο λαός τη μόνη διέξοδο προς όφελος των συμφερόντων του, σε σύγκρουση με την εξουσία του κεφαλαίου.

Previous ArticleNext Article