Λάρισα

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τεμπών

Τους νέους αντιδημάρχους αναμένεται να ορίσει αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων, ο νέος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 για τη νέα τετραετία.

Ο κ. Μανώλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιλέξει ήδη τους συνεργάτες του στη νέα δημοτική αρχή. Επίσης αναμένεται να προτείνει για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών τον κ. Γιώργο Κυρίτση από το Μακρυχώρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια, την περασμένη Τρίτη, της ορκωμοσίας του ιδίου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Τεμπών υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «όλοι θα είμαστε υπόλογοι έναντι κάθε δημότη. Όλοι θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να λύσουμε τα όποια προβλήματα. Όλοι θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη προσωπικές αντιπαραθέσεις για χάρη του κοινού καλού».

Ο κ. Μανώλης τόνισε πως θα είναι ο δήμαρχος όλων των πολιτών «χωρίς διακρίσεις, ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα», ενώ ανέφερε πως θα παλέψουν όλοι στο συμβούλιο «πέρα από προκαταλήψεις, προσωπικές αντιπαραθέσεις και μικροκομματικές αντιλήψεις» με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Μίλησε συγκεκριμένα για τομείς, όπως καθαριότητα, ευπρεπισμό χώρων, ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμό, σχολική στέγη, κοινωνικές δομές, αθλητικές εγκαταστάσεις, δράσεις πολιτισμού, κοινωνικές και αναπτυξιακές υποδομές.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Σε ό,τι αφορά στις αντιδημαρχίες, οι νέοι αντιδήμαρχοι που αναμένεται να ορίσει ο κ. Μανώλης κατά τομείς και κατά Δημοτικές Ενότητες την εβδομάδα που έρχεται είναι:

-Γιώργος Νικολάου: υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου (Περιβάλλον), Γραφείου Κίνησης και Προσωπικού.

Ο κ. Νικολάου θα είναι επίσης και κατά τόπο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου και της Ιστορικής Κοινότητας Αμπελακίων.

Σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη τον δήμαρχο θα αναπληρώνει ως δημαρχεύων ο κ. Γιώργος Νικολάου.

-Κώστας Ζαρδούκας υπεύθυνος για θέματα Άρδευσης, Τεχνικών Έργων, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοιμητηρίων και κατά τόπο αν. αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κάτω Ολύμπου.

-Αθανάσιος Καραναστάσης υπεύθυνος για θέματα Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτικής Οδοποιίας, Μηχανημάτων Εργου και Απασχόλησης. Ο κ. Καραναστάσης θα είναι υπεύθυνος κατά τόπο της Δημοτικής Ενότητας Γόννων.

-Νίκος Μητσογιάννης υπεύθυνος για θέματα Οικονομικών, Πολεοδομίας, Τουρισμού και διοικητικών υπηρεσιών. Ο κ. Μητσογιάννης θα είναι επίσης κατά τόπο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου.

-Παναγιώτης Γκατζόγιας υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Παιδείας. Ο κ. Γκατζόγιας θα επίσης κατά τόπο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέσσωνος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Previous ArticleNext Article