Αθλητισμός

Ξεκινούν οι Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας-ΑΕΛ

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας-ΑΕΛ, η θυγατρική ομάδα η οποία και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε συνεργασία της ΑΕΛ με την ομάδα της Ελασσόνας. Παράλληλα θα γίνει και η έναρξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΛ στην Λάρισα.

Καλούνται όλες οι αθλήτριες που είναι γεννημένες από το 2002 έως και το 2010 – παλαιές και νέες – να βρίσκονται στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ στις 17:00, με αθλητική περιβολή.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ήδη αρκετές παίκτριες στελεχώνουν την Γυναικεία ομάδα με αρκετές από αυτές να συμμετέχουν στις αποστολές των εθνικών ομάδων ενώ και τη νέα χρονιά θα προωθηθούν ορισμένες κοπέλες από την Ακαδημία στην Γυναικεία ομάδα.

Ιδανικός τρόπος άθλησης από επιστήμονες προπονητές, σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, διασκέδαση, κοινωνικοποίηση και φυσικά την δυνατότητα να αγωνιστεί με το άλογο στο στήθος είναι τα βασικότερα στοιχεία που προσφέρει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ.

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι αθλήτριες παραλαμβάνουν πλήρες αθλητικό πακέτο ρούχων, ενώ και φέτος θα υπάρξει η ειδική τιμή για τα κοριτσάκια όλων των τάξεων του Δημοτικού.
Επιπλέον στα πλαίσια της χρονιάς για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου η ΑΕΛ προβαίνει σε ακόμα μία σημαντική προσφορά.
Όλες οι κοπέλες της Ακαδημίας, νέες και παλιές, ανεξαρτήτως ηλικίας οι οποίες θα φέρουν στην Ακαδημία και μία φίλη τους να πραγματοποιήσει εγγραφή, θα λάβει έξτρα έκπτωση.

Previous ArticleNext Article