Λάρισα

Ξεκινά στη Λάρισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών

Στην Λάρισα διεξάγεται το τετραήμερο 21 με 24 Φεβρουαρίου το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο ΕΑΚΛ.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν  οι συνδιοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τονίστηκαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Η Λάρισα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του Αλκαζάρ η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων. Το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ θα συμμετέχουν 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όλους τους αθλητές, τους συλλόγους, τους προπονητές και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚΛ), που συμβάλει στη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης».

Δημήτρης Γασπαρινάτος, Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην πανέμορφη πόλη της Λάρισας. Να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και όσους βοήθησαν προκειμένου να διοργανωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην πόλη σας. Πιστεύω ότι θα έχει τεράστια επιτυχία πρόκειται για το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών. Το Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει την «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί η επιλογή των αθλητών για την εκπροσώπηση της χώρας μας  μέσω της Εθνικής μας ομάδας Πυγμαχίας στο εξωτερικό. Με τη μεγάλη βοήθεια που μας προσέφερε η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ήθελα να ευχηθώ κάθε χρόνο να πραγματοποιείται και να γίνει θεσμός στην περιφέρεια σας ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας».

 

Previous ArticleNext Article