Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου:Στηρίζουμε την λειτουργία του Κ.Υ Ελασσόνας και τα αιτήματα των εργαζομένων

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η χώρα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάποιες σημαντικές ημερομηνίες όπως η 7η Απριλίου ημέρα ορόσημο για την περιοχή μας, αφού στην Ελασσόνα δημιουργήθηκε το πρώτο Κέντρο Υγείας.

Σήμερα  35 χρόνια μετά και εν μέσω της πανδημίας του Κορωναιού όλοι αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη προσφορά και χρησιμότητα που είχε και συνεχίζει να έχει εκείνη η πολιτική πρωτοβουλία.

Για τον Δήμο μας ειδικά που είναι κατά βάση ορεινός με πολλά και απομακρυσμένα χωριά, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Α’ θμια περίθαλψη και αυτό πιστώνεται κυρίως στο ιατρικό και νοσηλευτικό και στις υπηρεσίες που προσφέρουν παρά τις μεγάλες ελλείψεις τις οποίες πολλές φορές ως Δημοτική Αρχή προσπαθήσαμε να καλύψουμε.

Άλλωστε η συνεργασία που είχαμε τόσο με την διευθύντρια κ. Νέλλη Καφφέ όσο και με τους γιατρούς και νοσηλευτές υπήρξε επικοδομητική και ουσιαστική.

Δεν θα προσπαθήσω όμως να ωραιοποιήσω την υπάρχουσα κατάσταση και θα ενώσω κι εγώ τη φωνή μου με αυτή των εργαζομένων προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία του με μόνιμο προσωπικό και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε εξοπλισμό.

Οι γιατροί και νοσηλευτές στέκονται πάντα με όσα μέσα διαθέτουν δίπλα σε όλους μας, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και χρειάζονται εκτός από λόγια, έμπρακτη στήριξη.

Previous ArticleNext Article