Ελασσόνα

Ν. Γάτσας: “Συστράτευση δυνάμεων για την αλλαγή στο Δήμο Ελασσόνας και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας”

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Ελασσόνας Νικ. Γάτσα στις κοινότητες του δήμου και η ανταπόκριση των κατοίκων είναι εντυπωσιακή, καθώς καθημερινά συστρατεύονται στο νέο εκλογικό συνδυασμό προσωπικότητες και δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες προγραμματίζεται η ανακοίνωση του νέου ονόματος και του λογοτύπου του συνδυασμού, καθώς και η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων συμβούλων.

Στις επισκέψεις του ο κ. Γάτσας αναπτύσσει τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος και συνομιλεί με τους κατοίκους για τα θέματα που αντιμετωπίζει κάθε κοινότητα. Ο κ. Γάτσας τόνισε χαρακτηριστικά την ανάγκη να ξεφύγει ο Δήμος Ελασσόνας από το τέλμα και την υπανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην τοπική οικονομία με στήριξη του πρωτογενούς τομέα, των επαγγελματιών και των εμπόρων.

Με δήλωσή του ο κ. Γάτσας επισημαίνει τα εξής: “Ο Δήμος Ελασσόνας χρειάζεται σήμερα – περισσότερο από ποτέ – απορρόφηση ευρωπαϊκών και περιφερειακών κονδυλίων για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Ο κ. Ευαγγέλου δεν ήθελε και δεν μπορούσε περισσότερα… Εμείς μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε το Δήμο μας από το μαρασμό, όπως έχουν βγει πολλοί άλλοι δήμοι της χώρας. Ο Δήμος μας αξίζει περισσότερα…”

 

Previous ArticleNext Article