Ελασσόνα

Ν. Γάτσας από Πύθιο: “Πύλη ανάπτυξης του δήμου μας η παρολύμπια περιοχή”

Στο Πύθιο της δημοτικής ενότητας Ολύμπου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με υποψηφίους του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Τον κ. Γάτσα καλωσόρισε στο Πύθιο η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καίτη Κελεπούρη, η οποία αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχέδιο του συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής, προκειμένου τα χωριά του Ολύμπου να βγουν από την απομόνωση.

Ο κ. Γάτσας ανέπτυξε συνοπτικά τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, εστιάζοντας στο πρόγραμμα οικοτουριστικής ανάπτυξης της παρολύμπιας περιοχής, με δράσεις στα χωριά του Ολύμπου, για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων και των διαδρομών. Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε επίσης τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, την άρση της απομόνωσης και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Στην επόμενη δημοτική περίοδο θα προωθήσουμε κατά προτεραιότητα λύση στο πρόβλημα του νερού για το λεκανοπέδιο του Ολύμπου. Και γι’ αυτό υπάρχει η προηγούμενη εμπειρία με τη μεταφορά του νερού από το Κεφαλόβρυσο σε Ελασσόνα – Αραδοσίβια, όπως και η μεταφορά νερού από την Καρυά στη Σκαμνιά”.

Και συνέχισε: “Η παρολύμπια περιοχή είναι η πύλη της ανάπτυξης του δήμου μας. Οφείλουμε να υλοποιήσουμε άμεσα τη μελέτη για την αξιοποίηση, την ανάδειξη και προβολή της νότιας και δυτικής πλευράς του Ολύμπου, ενισχύοντας την επισκεψιμότητα της περιοχής και το εισόδημα των κατοίκων της. Ο Δήμος μας αξίζει περισσότερα. Με σχέδιο, τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε, μπορούμε να κάνουμε πολλά”.

Previous ArticleNext Article