Αθλητισμός

Ντύθηκε στα κυανόλευκα ο Χάμος

Στα κυανόλευκα ντύθηκε ο 26 χρονος επιθετικός μέσος Σωτήρης Χάμος ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Διοίκηση του ΠΟΕ και θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν με την αγαπημένη του ομάδα ,ο χαρισματικός μέσος θα αποτελέσει το βαρόμετρο του ΠΟΕ στην προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει στην κορυφή προσθέτοντας ποιότητα και πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή κ Ζήση Ζιαγκα.

ΤΟ WHO IS WHO.

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1993.Έπαιξε ποδόσφαιρο αρχικά στον Ολοσσων, στον ΠΟΕ στη Δ’ Εθνική, Νίκη Βόλου, Τηλυκρατης Λευκάδος, ΑΕΛ ,Πιδνα Κιτρους ,Οικονόμος Τσαριτσανης.

Η ανακοίνωση του ΠΟΕ  αναφερει τα παρακατω: Ο ποδοσφαιριστης Σωτηρης Χαμος αποκτηθηκε απο τον Οικονομο Τσαριτσανης και απο σήμερα ανηκει στην ομαδα μας. Η Διοίκηση ο προπονητής οι συμπαίκτες του και οι φίλαθλοι της ομάδας μας τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μας Π.Ο.Ε και του ευχόμαστε ολόψυχα πάνω από όλα υγεια ευτυχία και μια όμορφη ποδοσφαιρικη σεζόν με επιτυχίες.

Επίσης η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ομοσπονδία θα γίνει την Παρασκευή 9 Αυγούστου στης 12:00 η ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα..τα ματς της πρώτης φάσης θα γίνουν στης 25 Αυγούστου 19 στην 1η φάση με συμμετοχή και του ΠΟΕ ως Κυπελλούχος 2019 της ΕΠΣΛΑΡΙΣΑΣ .

*Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article