Αθλητισμός

Ντόρτια του ΠΟΕ με την Δόξα Αργυροπουλίου

Με ηγέτη τον Δημήτρη Ματούλα ο οποίος είχε μεγάλα κέφια, ο ΠΟΕ μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το παιχνίδι με το Αργυροπούλι. Έχοντας εδαφική υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα από το Α ημίχρονο ο Π.Ο Ε έκανε την πρώτη καλή φάση στο 22 μετά από σουτ του Μπαρλαγιάννη, στέλνοντας την μπάλα με πλασέ στα χέρια του Μπαχτσεβανου, ενώ το 1-0 ήρθε στο 33 λεπτό μετά από ωραία αντεπίθεση και συνεργασία με μπαλιά πάρε βάλε του Ματούλα στο Γελαλή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 40 λεπτό μετά από δυνατό κεραυνοβόλο σουτ στη γωνία ο Ματούλας έκανε το 2-0 .

Το β ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ΠΟΕ να ελέγχει και να βγάζει φάσεις για να αυξήσει το σκορ και στο 62 μετά από κλέψιμο ο Ματούλας  πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 3-0. Στη συνέχεια στο 65 λεπτό πάλι από πλαγιοκόπηση του Ματούλα ο Κυριτσης  βγαίνει τετ α τετ και πλασάρει στην έξω πλευρά των διχτύων χάνοντας σημαντική ευκαιρία να αυξήσει το σκορ.

Στο 80 λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό Καραμανου- Παπαχρηστου ο τελευταίος με πλασέ γράφει το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά σε τετ α τετ πλασέ  ο Γούπος με ωραία επέμβαση κράτησε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διακριθέντες: Ματούλας, Γελαλής, Συνάπαλος, Λαγός.

Άριστη η διαιτησία της Τσιοφλίκη.

ΠΟΕ (Καμακας Γ.) : Γούπος, Μπούσιας, Σιαφαρίκας, Λαγός, Περτζιονι,  Συνάπαλος, Γελαλής, Παναγιώτου, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Κυρίτσης θ.,  έπαιξαν στο β ημίχρονο αλλαγές Μπούνα Παπαχρηστος Καραμάνος Ντουμος.

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article