Κόσμος

Νταβός: Πρωθυπουργός… τρέλανε τους πάντες με αυτές τις κάλτσες! [pics]

Για μια ακόμη χρονιά, η «καρδιά» -και οι τύχες- του πλανήτη χτυπούν στο Νταβός, της Ελβετίας. Εκεί όπου οι πιο ισχυροί άνθρωποι του κόσμου μαζεύονται και… αποφασίζουν για όλους μας.

Τι εστί… Νταβός

Εκεί είναι που κλείνονται οι πιο σημαντικές συμφωνίες, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η τοπογραφία της περιοχής, το αλπικό τοπίο, βοηθά πολύ τις αρχές να φυλάξουν αυτό το ιδιότυπο φρούριο.

4.500 αστυνομικοί και χιλιόμετρα από φράχτες κρατούν τους άρχοντες του σύμπαντος ήσυχους.

Η εικόνα είναι η εξής: Οι ουρανοί της Ελβετίας είναι μποτιλιαρισμένοι με ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα. Στο έδαφος, ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ελεύθεροι σκοπευτές και διάσημοι όπου και να κοιτάξεις οι οποίοι φτάνοντας βγάζουν τις μπότες χιονιού και φορούν τα καλά τους.

Το θέμα της κάθε χρονιάς στο Νταβός έχει να κάνει με τον πλανήτη φυσικά. Και η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου. Και ποιός θα σώσει τον πλανήτη; Οι πλούσιοι και οι ισχυροί.Στο Νταβός εξαλείφεται η φτώχεια, αποκαθίστανται οι βλάβες στο περιβάλλον και σταματούν οι πόλεμοι… Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σημασία του Νταβός στον παγκόσμιο πολιτικό-οικονομικό χάρτη.

Εκεί, λοιπόν, ένας πρωθυπουργός έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι για όσα είπε. Αλλά για όσα… φόρεσε! Και δεν είναι άλλος από τον Τζάστιν Τριντό! Ο Καναδός πρωθυπουργός επέλεξε ένα… ιδιαίτερο ζευγάρι πουά κάλτσες, το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο!

Δείτες τις φωτογραφίες

Previous ArticleNext Article