Ελασσόνα

Νικ. Γάτσας: Σήμερα η παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και υποψηφίων συμβούλων

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.00 μμ ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νικ. Γάτσας παρουσιάζει τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κέντρο Hamos Place στην Ελασσόνα.

Ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα οι πρώτες επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου στις κοινότητες του δήμου και οι συζητήσεις με κατοίκους και υποψηφίους. Ήδη η δυναμική του συνδυασμού του κ. Γάτσα έχει αναπτυχθεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους καθιστώντας το συνδυασμό το μοναδικό ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ελασσόνας.

Ο κ. Γάτσας καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Ελασσόνας να στηρίξουν το συνδυασμό του με τη στήριξη τους στο κεντρικό και τα τοπικά ψηφοδέλτια, για να μπει ο δήμος σε αναπτυξιακή τροχιά, για την αναβάθμιση του κέντρου και την έξοδο των κοινοτήτων από την απομόνωση.

Ετοιμάζεται ήδη ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη με συγκεκριμένες δράσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία, το οποίο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του συνδυασμού.

Σε κάθε συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας τονίζει την ανάγκη ο Δήμος να βγει από τη στασιμότητα που τον έχουν οδηγήσει οι σημερινοί διοικούντες, να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να σταθεί δίπλα στις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

Παραγωγικές υποδομές, ενίσχυση της απασχόλησης, καλύτερη ποιότητα ζωής, εξυπηρέτηση του πολίτη, κοινωνική αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και διαφάνεια στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεεων είναι οι βασικές επιλογές του κ. Γάτσα και του συνδυασμού του.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156402584232569&id=659292568

Previous ArticleNext Article