Ελασσόνα

“Να επεκταθεί αμεσα το κοιμητήριο Στεφανοβούνου-Γαλανόβρυσης

Σοβαρό πρόβλημα θα προκύψει με το κοιμητήριο του Στεφανοβούνου και της Γαλανόβρυσης  αν η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας δεν ενεργήσει άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη επέκταση του. Στο κοινό τους κοιμητήριο, οι διαθέσιμοι χώροι για ενταφιασμό είναι πλέον ελάχιστοι και αν δεν  πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες τις προσεχείς κιόλας μέρες, σε λίγο καιρό, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι των δύο χωριών οι κενές θέσεις θα έχουν πληρωθεί.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση θα φέρει τους κατοίκους των Αραδοσιβίων μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις.

-Επιπλέον διεκδικούμε να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανακατασκευής-επεκτάσεων-επιδιορθώσεων στα κοιμητήρια όλων των κοινοτήτων του Δήμου μας. Η κατάσταση στα περισσότερα από αυτά είναι απαράδεκτη. Δεν υπάρχουν διάδρομοι, τοιχία είναι πεσμένα, σε πολλά από αυτά χρειάζεται να γίνει διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων ενώ η  καθαριότητα είναι υποτυπώδης καθώς απαιτούνται και οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Previous ArticleNext Article