Ελασσόνα

Νατάσσα Παπαευσταθίου: «Ο εμπορικός κόσμος της Ελασσόνας να αντιληφθεί πλήρως τις δυνατότητες της περιοχής»

Η ερήμωση και εγκατάλειψη της Ποταμιάς αποτελούν ένα τεράστιο στοίχημα για όλους μας. Μέσα από μία σύνδεση του Φράγματος του Αγιονερίου με την κοιλάδα του Ευαγγελισμού, του Παλαιοκάστρου, της Μαγούλας, της Συκέας, του Πραιτωρίου, του Μεσοχωρίου. Σύνδεση για φθηνότερο νερό, σύνδεση για περιβαλλοντική συνείδηση, σύνδεση για το οριστικό τέλος στην μόλυνση του Ελασσονίτη ποταμού.

Η καταγραφή των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην περιοχή της Ποταμιάς, της Βερδικούσιας αλλά και της παρολύμπιας πεδιάδας αποτελούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες αγοραστικής δύναμης, εμπορικής αξίας και σύνδεσης με τον Όλυμπο και την παγκόσμια ιστορία του.

Έτσι ώστε ο εμπορικός κόσμος της Ελασσόνας να αντιληφθεί πλήρως τις δυνατότητες της περιοχής, να επενδύσει σε αυτές, να πιστέψει βαθειά μέσα του ότι ο Ελασσονίτικος και Θεσσαλικός Όλυμπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει όταν μπορεί να παράγει τόνους από ντόπια αγνά κρεατικά προϊόντα, τόνους από μέλι, καρύδια, κρασί, αμύγδαλα, ρόδια, πατάτες, χιλιάδες βότανα και μπορεί να τα προωθήσει όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και στη διεθνή κοινότητα.

Αυτήν την Ελασσόνα ονειρευόμαστε και αυτήν την Ελασσόνα διεκδικούμε με τη ψήφο σας και τη δύναμή σας.

Με υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας τον Δημήτρη Καρανίκα.

Νατάσσα Παπαευσταθίου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Ένας Δήμος Για Όλους

Previous ArticleNext Article