Ελασσόνα

Νίκος Ευαγγέλου: Ενημέρωσα τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες του

Ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου προς αποκατάσταση της αλήθειας εξέδωσε δελτίο τύπου και link που παραπέμπει στην ενημέρωση που έγινε πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ο Νίκος Γάτσας και αφορά την κατάσταση του Δήμου Ελασσόνας.

Αναδημοσίευση της ενημέρωσης του κ. Γάτσα και των συνεργατών του παρουσία όλων των διευθυντών των υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας.

Για να θυμίσουμε και να διαψεύσουμε τον κ. Γάτσα, που υποστήριξε στη συνέντευξή του στο astra tv ότι αιτία της αποτυχίας της διοίκησης του πρώτου τριμήνού του ήταν η έλλειψη ενημέρωσης.

Θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω τον νέο δήμαρχο, με τους συνεργάτες του, με τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών – τμημάτων για την κατάσταση του Δήμου σε όλους τους τομείς, για να γνωρίζουν από την πρώτη ημέρα της θητείας τους πώς θα λειτουργήσουν. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας. Αφήνουμε στην επόμενη δημοτική αρχή μια σημαντική παρακαταθήκη έργων. Το ταμείο είναι περίπου το ίδιο με αυτό που είχαμε παραλάβει, με ελάχιστες υποχρεώσεις.

https://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/239119-%C2%AB%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82%C2%BB.html

Previous ArticleNext Article