Αθλητισμός

Νίκη «ανάσα» για τη Δόξα Βλαχογιαννίου!

Τη νίκη στην 9η αγωνιστική της Α’ DE-TOX Λάρισας πανηγύρισε η Δόξα Βλαχογιαννίου, όπου υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μεσοχωρίου τον Τύρναβο και κέρδισε με σκορ 1 – 0!

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα φιλοξένησε στο γήπεδο «Νικόλαος Τζήκας» τον Τύρναβο για την 9η «στροφή» του πρωταθλήματος, καθώς στο γήπεδο του Βλαχογιαννίου γίνονται έργα και με το γκολ του Γιώργου Αλεξίου στο 33′ η Δόξα πήρε μία πολύτιμη νίκη ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Έτσι, το συγκρότημα του Βλαχογιαννίου έφθασε τους εννέα βαθμούς και αναρριχήθηκε προσωρινά στη δέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο των Φώτη Πλίτση – Χρήστου Λόλα παρά την ήττα έμεινε ψηλά στη βαθμολογία και τους δέκα τέσσερις βαθμούς.

Στο 33ο λεπτό ο Γιώργος Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Κώστα Κωνσταντινίδη και με σουτ μέσα από τη περιοχή του Τυρνάβου κέρδισε τον Βαγγέλη Φαρμάκα για το 1 – 0.

Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με τους Βρασίδα Κοντοθανάση (18′) και Χρήστο Νάτση (40′) από πλευράς γηπεδούχων και τους Μάριο Πίρε (48′) και Στέλιο Πατσιωτό (85′) από πλευράς φιλοξενουμένων.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης (75′ Τασιούλης), Γκουρομπίνος Μ., Κολιός, Φράτζας, Πέτρου, Κωνσταντινίδης (90′ Γκουρομπίνος Δ.), Κοντοθανάσης, Τσιάρας, Νάτσης (50′ λ.τ. Ράχης), Αλεξίου.

Τύρναβος 2005 (Φώτης Πλίτσης – Χρήστος Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος (46′ Βερύκοκος), Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Μπάκος Ι. (46′ Πίρε), Πατσιωτός, Λόλας (75′ Βλιώρας), Χατζής (65′ λ.τ. Πρισακάρου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Νίκζας, Ντελέζος Θ.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article