Λάρισα

Νέες ευκαιρίες για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Λάρισα

Από χθες και μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 βρίσκετε στη Λάρισα ο κ Pierre Spirito, διευθυντής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού της Λοζέρ της Γαλλίας και επί χρόνια συνεργάτης του Επιμελητηρίου Λάρισας και του δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου-Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ.), εμπειρογνώμονας σε θέματα τουρισμού, προσκεκλημένος του Δήμου Αγιάς για συναντήσεις εργασίας σχετικές με τη συνεργασία τους για τις πεζοπορικές διαδρομές, το ηλεκτρικό ποδήλατο, τα κάστανα κ.α.

Με αυτή την ευκαιρία ο κ. Spirito θα συναντηθεί με το συντονιστικό όργανο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛ.ΚΙΣ. και με φορείς της περιοχής που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα στις 6 μμ στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Γαλλικού φορέα ποιότητας τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών Clévacances. Ο φορέας Clévacances είναι το 2ο ισχυρότερο σήμα ποιότητας στη Γαλλία και απαριθμεί 23.000 μέλη. Τον Σεπτέμβριο του 2015 συμπληρώνοντας, 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο ξεκίνησαν τη διαδικασία διεθνοποίησης τους, με την υπογραφή συνεργασίας με το δίκτυο B&B Ireland (11.000 μέλη) και προχωρούν τις διαδικασίες με τη Γαλλική Πολυνησία. Στην επίσημη εκδήλωση εορτασμού τον Οκτώβριο του 2015, κατατέθηκε από εκπροσώπους του δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου-Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ.) αίτηση για σύναψη συνεργασίας η οποία έγινε αποδεκτή από τον Οργανισμό. Ομιλητής στην παρουσίαση θα είναι ο κ. Spirito ο οποίος θα αναπτύξει τις προοπτικές του σήματος Clévacances με την ανάπτυξη του πεζοπορικού και ποδηλατικού τουρισμού.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article