Ελασσόνα

Νέα δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΥΑΕΛ

Η Δ.Ε.Υ.Α Ελασσόνας έχει ως κύρια πηγή εσόδων τα τέλη ύδρευσης – αποχέτευσης. Η καθυστέρηση της είσπραξής τους διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, και δυσκολεύει τον προγραμματισμό της, ο οποίος γίνεται προς όφελος, τελικά, των πολιτών.

Τα τελευταία χρόνια έχουν προχωρήσει αρκετά και σημαντικά έργα για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης. Θα πρέπει λοιπόν, όλοι οι δημότες να κατανοήσουν ότι η έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών είναι προς όφελος όλου του κοινωνικού συνόλου.

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. με όλους τους δυνατούς τρόπους έχει ειδοποιήσει τους καταναλωτές που έχουν οφειλές ή δεν έχουν προβεί σε ρύθμιση των οφειλών τους ή δεν τηρούν τον διακανονισμό που έχουν κάνει.

Μία επιπλέον διευκόλυνση θα κάνει η επιχείρηση από τις 1 Νοεμβρίου 2018. Συνεργείο της επιχείρησης θα επισκεφτεί κάθε δημοτικό διαμέρισμα, έτσι ώστε οι δημότες να μπορέσουν να εξοφλήσουν – ρυθμίσουν, χωρίς να χρειαστεί μετακινηθούν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α., τις όποιες οφειλές τους. Η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα γίνεται με σχετική ανακοίνωση, η οποία θα αναρτάται στα τοπικά καταστήματα, δύο – τρεις μέρες πριν την επίσκεψη.

Παρακαλούνται οι δημότες, για την άμεση ανταπόκριση, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα, άμεση διακοπή υδροδότησης, από την κείμενη νομοθεσία και τους κανονισμούς της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ..

 

 

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article