Λάρισα

Μ.Χαρακόπουλος: «Η Ελλάδα τείνει να μετατραπεί σε ένα απέραντο “Φαρ Ουέστ”»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η νέα εν ψυχρώ δολοφονία, σήμερα το πρωί, λίγα μόλις μέτρα από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά – η οποία αποδίδεται, επί του παρόντος, σε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” ανθρώπων της νύχτας – επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα, τείνει να μετατραπεί σε ένα απέραντο “Φαρ Ουέστ”.

Οι δολοφονίες γίνονται καθημερινό φαινόμενο, με τέτοια συχνότητα που κινδυνεύουμε να τις θεωρούμε ως κάτι φυσιολογικό. Πρόκειται για μια θλιβερή και απογοητευτική εξέλιξη, τουλάχιστον για όσους έχουν ακόμη στην μνήμη τους την Ελλάδα περασμένων εποχών.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, συμμορίες και εγκληματικά καρτέλ ληστεύουν, εκβιάζουν και δολοφονούν, καταρρακώνοντας βάναυσα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Θα πρέπει, επιτέλους, να γίνει κατανοητό από την Κυβέρνηση ότι η αντιμετώπιση της άγριας αυτής εγκληματικότητας απαιτεί ένα νέο δόγμα πάταξης των κάθε φύσεως παρανομιών, ώστε να αποτρέψουμε τη διολίσθηση σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις».

 

Previous ArticleNext Article