Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος για την εορτή της ΕΛΑΣ: “Σεβασμό και αναγνώριση στο έργο της αστυνομίας!”

«Οι γυναίκες και οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύουν συνεχώς ότι επιτελούν το δύσκολο έργο τους με αυταπάρνηση και υψηλό επαγγελματισμό, για να μπορούν οι Έλληνες πολίτες να απολαμβάνουν το βασικό αγαθό της ασφάλειας, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της ΕΛΑΣ Αγίου Αρτεμίου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «χάρη στην ευσυνειδησία των αστυνομικών και στη συναίσθηση του σπουδαίου ρόλου που τους εμπιστεύθηκε η πολιτεία για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας μπορούμε σήμερα να αισιοδοξούμε ότι ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Τους ευχαριστούμε για τη μάχη που καθημερινά δίνουν με το έγκλημα και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Έχουν τον σεβασμό και την αναγνώρισή μας για το υψηλό λειτούργημα που επιτελούν».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παραβρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό στο Εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου ευχήθηκε στα στελέχη της αστυνομίας «υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο έργο τους».

 

Previous ArticleNext Article