Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος: “Έμφαση στην οργάνωση, την καινοτομία και στην εξωστρέφεια!”

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-768×566

 

«Η χώρα μας δεν υστερεί σε τίποτα. Αντιθέτως, τα προτερήματα του τόπου μας είναι πολλά και μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για την βελτίωση της αγροτικής οικονομίας». Τα παραπάνω τονίζει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, Δήμαρχο Μουζακίου, κ. Γεώργιο Κωτσό, με αφορμή τη διοργάνωση της ενημερωτικής ημερίδας της ΠΕΔ στη Ζαγορά, με θέμα τις νέες μορφές συνεργατισμού και τη συμβολή τους στην αγροτική οικονομία.

Ο κ. Χαρακόπουλος που συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους επισημαίνει στο μήνυμά του ότι πρέπει «να γίνουν τα σωστά βήματα και να βρεθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε κάθε εγχείρημα να έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Τα παραδείγματα των συλλογικών σχημάτων που παρουσιάζονται στην ημερίδα το επιβεβαιώνουν και θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για την εξέλιξη της αγροτικής παραγωγής.

Πρέπει να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος, με έμφαση στην οργάνωση, στην σταθερή ποιότητα και την καινοτομία, στο ‘‘επιχειρείν’’ και την εξωστρέφεια. Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση που μας μαστίζει. Είναι όλα στο χέρι μας, χωρίς μεμψιμοιρία και ωχαδερφισμό. Τα επιτυχημένα σχήματα βρίσκονται δίπλα μας. Ας αξιοποιήσουμε την εμπειρία τους και ας παραδειγματιστούμε όλοι».

Previous ArticleNext Article