Λάρισα

Μπαίνουμε σε κλίμα Μελβούρνης σιγά σιγά

Μία εβδομάδα πριν το Αυστραλιανό όπεν και έχουμε την έναρξη των προκριματικών. Στο ταμπλό των γυναικών η πεπειραμένη Μάντι Μινέλα (φωτό) θα αντιμετωπίσει την άσημη Πέμρα Οζγκέν.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Στο Νο 237 η 32χρονη Τουρκάλα, ποτέ δεν έχει βρεθεί στις κορυφαίες 200, ενώ προέρχεται από μια μέτρια σεζόν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα που να ξεχωρίζει. Η Μινέλα είναι πολύ ποιοτικότερη παίκτρια και έχει τον πρώτο λόγο για να προχωρήσει. Στο Νο 103 τώρα, παλιότερα την είχαμε δει στο 66, είναι ανώτερη και μπορεί να φτάσει σε καθαρή νίκη χωρίς απώλεια σετ. Η Μινέλα είναι από τις παίκτριες που έχουν καλές πιθανότητες να φτάσουν ως το τέλος των προκριματικών.

Από εκεί ξεκινά και ο προ δεκαετίας σύντροφος της Μινέλα, ο Μάρκος Παγδατής (άσχετο, αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω)! Ο Κύπριος θα αντιμετωπίσει τον Ντάριαν Κινγκ από το Μπαρμπέιντος. Ο 26χρονος Κινγκ δεν έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα στο άθλημα. Είναι στο Νο 207 και στη μοναδική του συμμετοχή σε Γκραν Σλαμ έχει να θυμάται μια τίμια εμφάνιση και ήττα από τον Σάσα Ζβέρεφ το 2017 (US, 7/6, 7/5, 6/4).

Δεν μπορώ να φανταστώ έναν τρόπο που να μπορεί να ηττηθεί ο Μάρκος από έναν παίκτη περιορισμένης ποιότητας. Ίσως να μην έρθει εύκολα η πρόκριση, όμως ο Παγδατής αυτής της πείρας και ικανότητας δεν γίνεται να μην προσπεράσει τέτοιο εμπόδιο. Στα προκριματικά είναι και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, όμως το ματς με την Ιρίνα Μπάρα είναι αμφίρροπο, no bet εκεί.

 

Δείτε όλα τα μπόνους για καζίνο και στοίχημα στο https://www.bonus-eggrafis.gr/

Previous ArticleNext Article