Αθλητισμός

Μπάχαλο! Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου – Πήραν πίσω την απόφαση για αναβολή

Αν αυτό δεν είναι θέατρο του παραλόγου, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Τα μεσάνυχτα αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αύριο Σάββατο 6 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να μη γίνει, στις 04:00 τα ξημερώματα η Πολιτεία πήρε πίσω την απόφασή της και πέταξε το… μπαλάκι στην ΕΠΟ!

Τι είχες Γιάννη, τί είχα πάντα; Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες ενός τέτοιου παραλογισμού. Σχεδόν 24 ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού και ενώ ήδη η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο Πήλιο, όλα είναι στον αέρα και κανείς δεν ξέρει αν το παιχνίδι θα γίνει. Η απόφαση, θα παρθεί εντός της ημέρας.

Ήταν περίπου μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή όταν έγινε γνωστό πως με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ο τελικός αναβάλλεται. Είχε προηγηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ για μια σειρά θεμάτων. Ένα από αυτά, η αρίθμηση των εισιτηρίων του τελικού, τα οποία έχουν ήδη διατεθεί.

Το γεγονός πως τα εισιτήρια δεν είναι αριθμημένα (!) εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών, αφού ο καθένας θα μπορούσε να καθίσει όπου ήθελε, οδήγησε τον Γιώργο Βασιλειάδη στην απόφαση για την αναβολή του τελικού. Σημειώνεται ότι βάσει νόμου, τα εισιτήρια πρέπει να είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται το ΑΜΚΑ του κατόχους τους!

Αλλά όπως βλέπεται στη φωτογραφία, εκτός από το διάζωμα και την τιμή, στο εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε θέση, ούτε σειρά!

eisitirio

Previous ArticleNext Article