Αθλητισμός

Μονομα”Χ”ία με ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπυ της Ποταμιάς

Ισόπαλο  1-1 έληξε το ντέρμπυ της Ποταμιάς μεταξύ της Αναγέννησης Ευαγγελισμού και της Ελπίδας Μεσοχωριου..για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Σε ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ των τοπικών ομάδων της όπου και οι δύο  ήθελαν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, (η γηπεδούχος για την παραμονή στην κατηγορία και η φιλοξενούμενη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή με στόχο την άνοδο) έγινε ένα δυνατό ματς με πολλές μονομαχίες και λίγες φάσεις για γκολ. Έτσι περισσοτερο οι δύο ομάδες απειλούσαν με στημένα, κόρνερ και φαουλ, παρά με οργανωμένες επιθέσεις.

Μοιρασμένη την κατοχή στο Α ημίχρονο και εκτός από κάποια σουτ των Κοντοθανάση, Γκαραβέλη, Καρακώστα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η Αναγέννηση η οποία εκμεταλλεύτηκε στο 37 λεπτό λάθος στην άμυνα και την κακή  έξοδο του τερματοφύλακα Φράτζα και  με πλασέ ο Ντόκος έκανε το 1-0 μεσα σε πανηγυρισμους των γηπεδούχων.

Στο β ημίχρονο η φιλουξενούμενη ομάδα πίεσε, έκανε αλλαγές, προσπάθησε να γυρίσει το ματς κυρίως πάλι με στημένα φάουλ η κόρνερ και έτσι στο 84 λεπτό με σκόρερ τον Βρασίδα Κοντοθανάση με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1.  Το αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο και δεν ικανοποιεί κανέναν.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ.Στάικου και των βοηθών του.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κρουσταλάκης): Γκολοβάγκας, Φακές, Ράντζος, Τίμιος Κρουσταλάκης, Καζάκης Τσάτσος, Μπουζούκια, Καλτέκης Θ., Ντόκος, Κότυλης ενώ επαιξαν σαν αλλαγές και οι Βαλατσός, Σιαμαντούρας, Μπατσίλας .

Ελπίδα Μεσοχωρίου (Καζάκης ): Φρατζας Κ., Φράτζας Γ., Καρακώστας θ., Λέτσιος Γ., Μίσσιος Δ., Μαλκούγιας Κουζιώννης, Κοντοθανάσης Β., Γκαραβέλης,  Δαούλας , Αλιπρασίτης, ενώ έπαιξαν ως αλλαγές και οι Λέτσιος Μούσιος,  Καλογιάννης, Καραμάνος.

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article