Αθλητισμός

Μοίρασαν γκολ και βαθμούς

Χωρίς νικητή το παιχνίδι μεταξύ του Τυρνάβου και του ΠΟΕ, παρουσια αρκετων φιλαθλων, κατω απο ιδανικες καιρικες συνθηκες. Η ομάδα της Ελασσόνας εχοντας σημαντικες απουσιες στην αρχικη ενδεκαδα  (Ματουλας, Μαντζαρης, Παναγιωτου) απο την αρχη του ματς πηρε τον ελεγχο, την κατοχη και την πρωτοβουλια των κινησεων παιζοντας σε ολο το α ημιχρονο στο μισο του γηπεδου. Η ομάδα του  Τυρναβου με διπλη ζωνη αμυνας και με αντεπιθεσεις προσπάθησε να σημειωσει καποιο τερμα, ενώ ο ΠΟΕ απο την πλευρα του πιεζε ποτε με σεντρες και ποτε απο τα πλαγια με τον Μπαρλαγιαννη και τον Γκαραγκουνη, με κυριοτερη φαση στο 30 του αγωνα με ωραια προσπαθεια του Μπαρλαγιαννη και πασα στον Γκαραγκουνη σουτ στη γωνια και απεκρουσε σωτηρια ο Βλιωρας σε κορνερ.
Το φιλμ του αγώνα:
το ματς στο α ημιχρονο ειχε πολλες δυνατες μονομαχιες με σκληρα φαουλ και αρκετες διακοπες.
45′ αλλαγη στη θεση του Νταμπωση ο Ματουλας..
47′ φαουλ πανω στο Ματουλα σε επικινδυνο σημειο για την ομαδα του Τυρναβου. το εκτελει με πασα ο Ματουλας και ο Κυριτσης Αθ.με δυνατο σουτ στελνει την μπαλα στο Γ και στα διχτυα του ανημπορου Χαλκιά γραφοντας το 0-1.
49′ ωραια ενεργεια του Ματουλα σπαει την μπαλα στον Μπαρλαγιαννη που χανει μοναδικη ευκαιρια απο καλη θεση να κανει το 0-2.
καλυτερος στο β ο ΠΟΕ που ανεβηκε ακομη πιο πολυ με την εισοδο του Ματουλα.
50′ σε ανττεπιθεση του Τυρναβου και σε κενο χωρο στα στοπερ κινηθηκε ο Πατσιωτος και με πλασε σουτ δοκαρι και μεσα 1-1.
μετα το 1-1, το παιχνιδι ισορροπησε και ηταν παλι ανοιχτο σε καθε αποτελεσμα..
65′ αλλαγη στη θεση του Μπαρλαγιαννη ο Καλυβας.
78′ φοβερη ατομικη ενεργεια περνει την μπαλα απο το κεντρο αποφευγει ενα αντιπαλο μπαινει απο πλαγια περναει και το αντιπαλο μπακ σπαει υπεροχα την μπαλα στο Γκαραγκουνη μονο με τον αντιπαλο τερματοφυλακα και με εξοδο ο Χαλκιας πεφτει στα ποδια του και σωζει την ομαδα του απο σιγουρο γκολ, κρατωντας το 1-1.
80′ σε αντεπιθεση του Τυρναβου ο Πατσιωτος σε πλεονεκτικη θεση περναει τον Γουπο πλασαρει για γκολ και σωζει σωτηρια πανω στη γραμμη ο Λαγος.
81′ αλλαγη στη θεση του Πετανι ο Λαγιοκαπας
ΠΟΕ  (Ζιαγκας Ζησης): Γουπος, Μπουσιας, Νταμπωσης, Λαγος, Σουγλης, Συναπαλος, Πετανι, Κυριτσης Αθ.,Ζηρδελης, Μπαρλαγιαννης , Γκαραγκουνης.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article