Ελασσόνα

Με υπογραφή Λαζαρίδη στο 93′ πήρε τη νίκη ο ΠΟΕ

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ο ΠΟΕ αγωνίσθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελωνιακο, στο οποίο επικράτησε τελικά με γκολ του Λαζαρίδη στο 93′.
Φάσεις και γκολ
8’σουτ του Δαλακωνη έξω από την μεγάλη περιοχή του Γουπου και 1-0 για τον Αμπελωνιακο.
24′ σουτ του Χαμου λανθασμένη απόκρουση του Αλεξόπουλου και αυτογκόλ και ισοφαρίσει για τον ΠΟΕ 1-1
32′ ωραία ενέργεια του Καραγκούνη πάνω στην κίνηση τσιμπάει την μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό που τον ανατρέπει και πέναλτι υπέρ του ΠΟΕ, το εκτελεί ο Χαμος και γράφει το 1-2 για τον ΠΟΕ
Ημίχρονο 1-2
53′ λάθος στην άμυνα του ΠΟΕ το εκμεταλλεύεται ο Αλεξανδρής και ισοφαρίζει με σουτ σε 2-2 για τον Αμπελωνιακο.
56′ αλλαγές για τον ΠΟΕ στη θέση του Παναγιωτου ο Λαζαρίδης και στη θέση του Πετάνι ο Αθανασουλης
65′ αλλαγη  στη θέση του Μπουσια ο Μπαρλαγιαννης.
Μετά το 70 ο ΠΟΕ πίεσε στο μισό γήπεδο τον Αμπελωνιακο ο οποίος αμυνοταν για να κρατήσει την ισοπαλία αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να κλέψει την μπάλα στο χωρο του κεντρου και να δημιουργήσει με αντεπιθέσεις κάποια ευκαιρία ώστε να σκοράρει και να κλέψει το ματς, ενώ ο ΠΟΕ ρίσκαρε πάρα πολύ και πίεζε συνεχώς ψάχνοντας το 3ο γκολ που θα τον δώσει την πολύτιμη νίκη.
Έτσι στο 93 λεπτό σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελωνιακου μετά από σέντρα του Ματουλα, διαδοχικά σουτ του Καραγκούνη και νέο σουτ του Λαζαρίδη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και γράφει το 2-3 για τον ΠΟΕ μέσα σε εξάλλους πανηγυρισμούς των παικτών και των φιλάθλων  που ακολούθησαν την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι.
Αμπελωνιακος (προπονητής Κακανουλιας Νικος): Βραζιτικος ,Γκιονα,Πάνου, Αλεξόπουλος Αχ.Δαλακωνης,Αλεξόπουλος Σ,Βουκιας (Νταλακουρας)Χατζουλης(Μεσημερης)Κουδερης Αλεξανδρής, Κατσης(Κυριτσης).
ΠΟΕ (Ζησης Ζιαγκας): Γουπος, Μπουσιας (Μπαρλαγιάννης), Νταμπωσης, Λαγός. Περτζιονι, Πετάνι (Αθανασούλης), Χαμος, Παναγιωτου (Λαζαρίδης), Σουγλης, Καραγκούνης, Ματουλας.
Διαιτητής Ακριβος, βοηθοί Καραμπουλας ,Παπαγεωργίου.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article