Ελασσόνα

Με το νέο Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσα. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση για την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Ελασσόνας και αφορά έργα αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών. Παράλληλα  η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου, απασχόλησαν τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας.

«Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι οι πόρτες της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους δημάρχους και τους πολίτες της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκα σήμερα με το νέο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Ελασσόνας. Ενώ παράλληλα εκπονούμε το σχεδιασμό για νέα σημαντικά έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή θεσσαλική προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη  μας κ. Αγοραστό, για τη συνάντηση εργασίας που βάζει τις βάσεις  για την ανάπτυξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ελασσόνας» υποστήριξε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

 

Previous ArticleNext Article