Αθλητισμός

Με το δεξί στη νέα χρονιά οι γυναίκες του ΓΣΕΕ Ελασσόνας

Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε για άλλη μία φορά η ομάδα και παρόλο που είχε ελλειπή προετοιμασία – λόγω γιορτών και κακοκαιρίας- κατέθεσε ψυχή και σώμα στο ελασσονίτικο παρκέ και αν είχε λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία, τότε ίσως να έπαιρνε ένα καθαρό τρίποντο!
Εντούτοις τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα , επιβλήθηκαν ολοκληρωτικά της Καβάλας κερδίζοντας εύκολα τα 2 πρώτα σετ : 25-18, 25-18..
Στο 3ο και 4ο σετ παρόλο που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ , εντούτοις έφεραν τα πράγματα στα ίσα 23-23,23-23 και στις λεπτομέρειες χάθηκε ένας πολύτιμος βαθμός απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.
Στο τάι -μπρέικ η Ελασσόνα έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις προηγήθηκε σημαντικά στο σκορ με 7-3 και παρόλο που ισοφαρίστηκε σε 7-7 κάπου εκεί ΄΄πάτησε γκαζι΄΄ και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη με 3-2 σετ (15-12).
Η Παναγιώτου με 75% υποδοχή και 85% στον αμυντικό τομέα, απέδειξε ‘ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη συγκεκριμένη θέση !!
Οι Τσιγγέλη και Δίρβα με 22 και 21 πόντους αποτελούν τους στυλοβάτες -επιθετικά- της ομάδας, καθώς επιβλήθηκαν παντελώς στο φιλέ, των αντιπάλων τους..
Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει στην ακραία Γεωργιάδη, η οποία με την απόδοσή της κάλυψε τα κενά των απουσιών και έδωσε το ΄΄στίγμα΄΄ της για το επόμενο του πρωταθλήματος!
Το θετικό όμως είναι ότι η ομάδα συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις , παίρνει πόντους βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση και θέτει τις βάσεις για μίαμ καλύτερη παρουσία στον 2ο γύρο..
Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που βρέθηκε στο κλειστό , που χειροκρότησε και παρότρυνε την μοναδική ομάδα της πόλη μας, που αγωνίζεται σε Εθνικό πρωτάθλημα και υπόσχεται πως τόσο αυτή, αλλά και οι αθλήτριες θα καταβάλλουν τα μέγιστα , ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ….
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Παπαδοπούλου, Κορακίδη, Τσιγγέλη, Δίρβα, Γεωργιάδη, Τσίμπα/ Παναγιώτου(λίμπερο) / Κυριλλίδη, Σεβαστού.

Previous ArticleNext Article