Ελασσόνα

Με τον Δήμαρχο Ελασσονας η Αθηνά Σιαφαρίκα

Με τον Δήμαρχο Ελασσονας, κ. Ευαγγελου, συναντήθηκε σήμερα η δικηγορος και στελεχος της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν την περιοχή της Ελασσονας.

Η Τυρναβίτισσα δικηγορος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν. Ακόμη, τον συνεχαρη δημοσιως για το σημαντικό «αποτύπωμά» του στην περιοχή. «Η παροχή φυσικού αερίου, η λειτουργία και εξέλιξη της γαλακτοκομικής σχολής Ελασσονας, η δημοπράτηση του κολυμβητηρίου είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά σημεία που αξίζει να τονίσει κανεις», σημειώνει η κ. Σιαφαρίκα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η νεαρή δικηγορος ενημερώθηκε ακόμα για έργα που έχουν ενταχθεί στο προγραμμα «Φιλοδημος», αν και δυστυχώς, οπως σημειώνει η κα Σιαφαρίκα, οι μικροί δήμοι δυσκολεύονται να απορροφήσουν σχετικά κονδύλια λόγω έλλειψης προσωπικού. Τέλος, η όσον ουπω υποψηφια βουλευτης της ΝΔ ευχήθηκε στον κ. Ευαγγελου κάθε επιτυχία στις εκλογές που επίκεινται. «Είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα αναγνωρίσουν το έργο του και θα τον εμπιστευθούν και πάλι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Previous ArticleNext Article