Ελασσόνα

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας η προσπάθεια για καινούργιο Νηπιαγωγείο στην Ελασσόνα

Εγκρίθηκε  την Παρασκευή 27/09/2019 από το Περιφερειακο Συμβούλιο Θεσσαλίας η   υπογραφή  Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Ελασσόνας για την υλοποίηση του έργου :  «ΑΝΕΓΕΡΣΗ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

Ο Κύριος του Έργου, (Δήμος Ελασσόνας)  στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, προγραμματίζει την υλοποίηση της πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» .

Δεδομένου ότι ο Δήμος Ελασσόνας (κύριος του έργου) δεν διαθέτει την αναγκαία στελέχωση για την υλοποίησή του,  ζητά τη συμβολή της Περιφέρειας, προκειμένου να λειτουργήσει ως φορέας υλοποίησης του. Η σύναψη της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης σκοπό έχει την την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για την άμεση και  αποτελεσματικότερη  εκτέλεση  του  έργου. Έτσι λοιπόν και προκειµένου να επιτευχθεί ο στόχος, που τίθεται για την αποτελεσµατική και αποδοτική υλοποίηση, διοίκηση και διαχείριση του «έργου» ο Δήμος Ελασσόνας ως κύριος του έργου και δικαιούχος της πράξης, αναθέτει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας τις αρμοδιότητες του Φορέα Υλοποίησης δεδομένου ότι αυτή πληροί τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση των μελετών και την υλοποίηση της πράξης, σύμφωνα µε τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα Προγραμματική Σύμβαση, µε την οποία προσδιορίζονται το γενικό πλαίσιο και οι ειδικοί όροι για την εκτέλεση του αντικειμένου της.

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης  αποτελεί η άσκηση αρμοδιότητας υλοποίησης της Πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ», για λογαριασμό του κυρίου του έργου (Δήμος Ελασσόνας) από τον φορέα υλοποίησης ( Περιφέρεια Θεσσαλίας).

Previous ArticleNext Article