Αθλητισμός

Με σκόρερ τον Ματούλα ο ΠΟΕ πήρε την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ

Μέσα στη δύσκολη έδρα της Δόξας Μακρυχωρίου ο ΠΟΕ κατάφερε να απόδρασει με 0-1 και να πάρει την πρόκτιση στους 4 του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.  Στο α ημίχρονο παίζοντας αρκετά καλά και με πολύ καλό τον Ματούλα η ομάδα της Ελασσόνας είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ και να πάρει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Από τους αντιπάλους και ο Αετός έκανε φάσεις στην εστία του ΠΟΕ αλλά έχοντας σε καλή μέρα τον Γούπο κράτησε το μηδέν.

Το μοναικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 35 λεπτό όταν  ο Ματούλας με ωραια ενέργεια και αφού άδειασε με προσποίηση τον αντίπαλο έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο Β ημίχρονο ο ΠΟΕ  έδωσε γήπεδο στον αντίπαλο και παίζοντας με αντεπιθέσεις έφτιαξε φάσεις της οποίες δεν της τελείωσε να καθαρίσει το ματς με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον Αετό Μακρυχωρίου να παλεύει ως το τέλος του ματς με σημαντικές ευκαιρίες για γκολ αφού πότε ο Γούπος ποτέ οι αμυντικοί ποτέ η αστοχία στάθηκαν εμπόδιο στην προσπαθεια των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.

Στο τέλος το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ με πολύ πίεση στα καρέ του ΠΟΕ αλλά και επικίνδυνες αντεπιθέσεις για γκολ αλλά  ο ΠΟΕ πανηγύρισε μια σημαντική πρόκριση αφήνοντας με παράπονα τους γηπεδούχους οι οποίοι διαμαρτύρονται για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή κ.Μπουμαρσοπουλου.

ΠΟΕ (Καμάκας):Γούπος, Μπούσιας, Σιαφαρίκας,, Λαγός Περτζιόνι, Συνάπαλος, Παναγιώτου, Μπούνα, Παπαχρηστος, Ματούλας, Γελαλής, επαιξαν στο β ημίχρονο και οι Μπαρλαγιάννης, Κυρίτσης Αθ., Κωνσταντινίδης.
Διακριθέντες: Γούπος (κορυφαίος του αγώνα) Ματούλας, Γελαλής, Συνάπαλος, Λαγός.
Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article