Αθλητισμός

Με πρωτιές συνεχίζει ο συμπατριώτης μας Βασίλης Παπαμαργαρίτης

Με πρωτιές συνεχίζει ο συμπατριώτης μας από την Κρανιά Βασίλης Παπαμαργαρίτης στα αγωνίσματα που αγωνίζεται είτε στην κατηγορία του είτε σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε  (8 και 9 Ιουλίου) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στην Κατερίνη. Το πρωτάθλημα είναι μια κατηγορία μεγαλύτερη από αυτή που ανήκει ο Βασιλης, καθώς ο Βασίλης ανήκει στην κατηγορία των Παίδων.
Ο Βασίλης αγωνίστηκε με την Ομάδα του Πελασγού Λάρισας στο άθλημα της σκυταλοδρομίας 4×100 όπου η ομάδα του Πελασγού κατέκτησε την 3η θέση.
Παράλληλα, ο Βασίλης αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 200 μέτρων και πέρασε στο τελικό κατακτώντας εν τέλει  την 5η θέση με χρόνο 22″60.
Επιπλέον, ο Βασίλης  Παπαμαργαρίτης θα συμμετάσχει σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση 22-30 Ιουλίου (Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ολυμπιακής Νεότητας) στο Γκιορ της Ουγγαρίας καθώς θα αγωνιστεί στους αγώνες των 100 και 200 μέτρων. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Βασίλη αναφέρει: Συγκροτήθηκε η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας (22-30/7), στο Γκιορ της Ουγγαρίας. Η ΕΟΕ παραχώρησε στην ομοσπονδία 10 συνολικά θέσεις, πέντε αγοριών και πέντε κοριτσιών και ο ΣΕΓΑΣ πρότεινε για αυτές, αθλητές και αθλήτριες με ταλέντο και ικανότητα που θα έχουν την ευκαιρία να διακριθούν και να “μαζέψουν” εικόνες για τη συνέχεια.
Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας
Αγόρια
100 μ./200 μ.: Βασίλης Παπαμαργαρίτης (Πελασγός)
3.000 μ.: Νέστωρας Κολιος (ΑΓΣΙ)
Επί κοντώ: Αντώνης Σάντας (ΑΟ Φιλοθέης)
Ακοντισμός: Γεράσιμος Καλογεράκης (ΟΦΗ)
Μήκος/Τριπλούν: Νίκος Κατραμάδος (ΓΣ Νέων Λέρου)
Κορίτσια
Ύψος: Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρας),  Βασιλεία Θεοχάρη (Ολυμπιακού Χωριού
Μήκος: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραικός)
Δισκοβολία: Σοφία Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος)
Σφυροβολία: Μαρία Τοπούζη (ΓΑΣ Κιλκίς)
* Το Ιστολόγιό μας εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη και καλή επιτυχία στους επικείμενους αγώνες του στην Ουγγαρία μαζί με τους Έλληνες συναθλητές του.
* Ευχαριστούμε θερμά την Μαρία Παπαμαργαρίτη για την ενημέρωση.
kraneaelassonas.blogspot.gr
Previous ArticleNext Article