Ελασσόνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελασσόνα

Σε μία πολύ όμορφη βραδιά, παρουσία ηγετικών στελεχών του «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», εντυπωσιακό ήταν το μήνυμα του κόσμου που έδωσε το παρόν στη «Φαντασία» και παρευρέθηκε στην πολιτική εκδήλωση και χοροεσπερίδα του κόμματος, αφού οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Ελασσόνας και έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση.

Με ένα μήνυμα από την ιστορική ομιλία του Προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή των Ελλήνων τον Φεβρουάριο του 2015 ξεκίνησε η εκδήλωση ενώ συντονιστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος.

Χαιρετισμό πραγματοποίησε αρχικά ο Συντονιστής Γραμματέας της Οργάνωσης Θεόδωρος Τζιώλας ο οποίος και τόνισε μεταξύ άλλων: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στείλτε το μήνυμα στον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα ότι ανταποκρινόμαστε στο μεγάλο άνοιγμα της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης. Καλούμε τον κόσμο να εγγραφεί, να γνωριστούμε και να βαδίσουμε μαζί» ενώ χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές του Νομού Λάρισας Άννα Βαγενά και Βασίλης Κόκκαλης.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Αθηνών και πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας όπου τόνισε την ανάγκη για συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ από τα παλιά στελέχη στη νέα γενιά και πως αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα ώστε το κόμμα να απλωθεί στη κοινωνία.

Ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την άποψη πως ο φορέας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κατεξοχήν βασικός εκφραστής των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων και πως σε αυτό το κάλεσμα δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η βραδιά έκλεισε με την ορχήστρα του Βασίλη Καραγιάννη σε λαϊκό και δημοτικό ρεπορτόριο.

Τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Τάκης Κορδίλας, ο πρώην δήμαρχος και Νομάρχης Γρεβενών Αντώνης Πέτσας, ο πρώην Δήμαρχος και βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, από την Κ.Ε. ο Κώστας Ξυνογαλάς, ο πολιτευτής και μέλος της Κ.Ε. Βαγγέλης Αποστόλου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λάρισας Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος, η Πρόεδρος Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Κατερίνα Τζουανάκη, ο Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης Θανάσης Βαθράκης, ο μέχρι τώρα Διοικητής του Κουτλιμπάνειου Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτρης Λιόλιος, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Ελασσόνας Κώστας Τσανούσας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δημήτρης Καρανίκας, ο Προιστάμενος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελασσόνας Νίκος Μηνάς, η Διευθύνουσα στο Κουτλιμπάνειο Νοσοκομείο Λάρισας Καίτη Παλιογιάννη, το μελος της Πολιτικης Γραμματειας Κατερινα Κνητου, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γιάννης Αλεξούλης, στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

 

Previous ArticleNext Article