Ελασσόνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκεαν οι αγώνες FAETHON MARATHON

Με απόλυτη επιτυχία και την μεγάλη συμμετοχή των δρομέων πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 07 Ιούλιου  ο 4ος αγώνας δρόμου  σε ορεινό έδαφος , με την ονομασία “FAETHON TRAIL ” στην περιοχή του Κοκκινοπηλού  Ελασσόνας . Ο αγώνας περιελάμβανε μια διαδρομή  14 χιλιομέτρων  σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια και σε αλπικά λιβάδια .

Στον αγώνα συμμετείχαν 150 αθλητές και τις πρώτες  θέσεις κατέλαβαν .

ΑΝΔΡΕΣ 

  1. Πούρικας Βαλεντίνος
  2. Γράκης Αλέξανδρος
  3. Ζήδρος Αποστόλης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. Μπουρουζίκα Ελένη
  2. Ασσιχίδου Αρετή
  3. Μπέκα Κατερίνα

Τις απονομές  έκαναν ο μεγάλος  χορηγός του αγώνα κ. Τσουρέκας και ο π. Αντιπεριφερειάρχης , Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής ο οποίος  συμμετείχε και στον αγώνα.

Μεγάλη η βοήθεια των εθελοντών  που με πολύ ζήλο και αγάπη προσέφεραν την βοήθειά τους στον αγώνα, καθώς επίσης μεγάλη και  η εθελοντική  προσφορά βέβαια όπως και σε κάθε εκδήλωση των γυναικών και ανδρών κατοίκων του χωριού , που για μια ακόμη φορά επέδειξαν το πνεύμα φιλοξενίας που διαθέτουν .

Την Κυριακή πραγματοποιούνται οι αγώνες των 42 χιλιόμετρων   Faethon Olympus Marathon  και 21 χιλιόμετρων Rupicapra με συμμετοχή 500 αθλητών από όλη Ελλάδα και το εξωτερικό .  Είναι μια εξαιρετική  ευκαιρία για όλους για μια βόλτα στο πανέμορφο και  γραφικό  χωριό του Κοκκινοπηλού  .

 

 

Previous ArticleNext Article