Ελασσόνα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός της ΛΑΜΚΕ

Ο χώρος της εκδήλωσης άρχισε να γεμίζει από νωρίς αφού πολλοί φίλοι της λέσχης αλλά και πολλοί αγωνιζόμενοι έδωσαν το παρών. Χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα πλημμύρισαν την αίθουσα αφού ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι που είναι στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού πολλά χρόνια. Εξάλλου δεν ήταν και πολύ δύσκολο ρίχνοντας μια ματιά γύρω σου να καταλάβεις ότι στην αίθουσα βρισκόταν 3 γενεές αθλητών της ΛΑΜΚΕ.
Τυχεροί της βραδιάς ήταν η κυρία Ιωάννα Τάσιου που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 100ευρώ από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελασσόνα και οι οδηγοί της ΛΑΜΚΕ Γρίβας Γιώργος και Τσιφούτης Νίκος που μετά από κλήρωση κερδίζουν από μία συμμετοχή για την 5η ανάβαση Ελασσόνας που είναι προγραμματισμένη για της 7-8 Νοεμβρίου 2020.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας κος. Νίκος Γάτσας η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα. Φρόσω Καρκαβανίδου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ελασσόνας κος. Πέτρος Μουταφίδης και ο σύμβουλος αθλητισμού κος. Κωνσταντίνος Δήμκος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης και σε όλους τους επαγγελματίες της Ελασσόνας και της Λάρισας που με την συμβολή τους βοήθησαν να μαζευτούν πολλά δώρα για την λαχειοφόρο.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους.
Ραντεβού τον Νοέμβριο στην 5η ανάβαση Ελασσόνας.

 

Previous ArticleNext Article