Αθλητισμός

Με ανατροπή η ΑΕΛ κέρδισε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ για το κύπελλο

Με τον Γιάννη Μασούρα να ντύνεται σκόρερ η ΑΕΛ με ανατροπή κέρδισε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με σκορ 1-2 και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δίνοντας ραντεβού στις 7 Φεβρουαρίου στο AEL FC ARENA για να κάνει το… καθήκον της.

Οι «βυσσινί» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Πέδρο Κόντε, ο Γιάννης Μασούρας με δύο τέρματα υπέγραψε τη νίκη για την ομάδα του, ωστόσο αρνητικό σημείο της αναμέτρησης για την εικόνα της ΑΕΛ ήταν οι χρονοβόρες καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα που οδήγησαν σε κάρτες.

Κάρτες: 30′ Τζημόπουλος, 39′ Μπέριος, 77′ Καρανίκας / 38′ Γκόλιας, 70′ Μπόζοβιτς, 89′ Χούμπτσεφ, 91′ Γουάλας, 93′ Μασούρας

Σκόρερς: 13′ Κόντε / 28′, 53′ Μασούρας

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (70′ Βιδάλ), Γιάκος, Μανθάτης (77′ Μπετρά), Χαλκιαδάκης, Κόντε.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74′ Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (71′ Χούμπτσεφ), Μασούρας, Ναζλίδης (88′ Περόνε).

Previous ArticleNext Article