Αθλητισμός

Με άρωμα Ελασσόνας η Εθνική Κορασίδων της Ελλάδας

Στις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κύπρου κλήθηκαν παίκτριες της ΑΕΛ και του γυναικείου σωματείου Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας και ανάμεσά τους και η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Βερδικουσιώτισσα στην καταγωγή Κωνσταντίνα Καρκατσέλα η οποία ανήκει στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, η Χαρά Νεοφύτου και η Κυριακή Βασιλείου κλήθηκαν να βρίσκονται στη Λευκωσία από τις 25/2 ως τις 2/3 για τους αγώνες της Εθνικής Κύπρου με Μάλτα, Λιθουανία και Εσθονία.

Εξάλλου για προεπιλογές παικτριών στην Εθνική Κορασίδων της Ελλάδας κλήθηκαν από τον υπεύθυνο των Γυναικείων Εθνικών Ομάδων κ. Απόστολο Μάντζιο, να βρίσκονται στις 23/02 στο Γήπεδο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου – ΣΕΦΑΑ Θέρμη Θεσσαλονίκης, οι παρακάτω παίκτριες: Γεωργία Παυλοπούλου, Παυλίνα Τσιάρα, Κωνσταντίνα Σκοτεινιώτη, Μαρία Κατσιάνα, Νίκη Μίσσια, Ναταλία Στυμονιάρη, Αναστασία Χασανούδη, Μαρία- Ηλιάνα Γκαντούλη και Κωνσταντίνα Καρκατσέλα.

Τέλος, δύο παίκτριες από το σωματείο Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, η Χριστίνα Μούκα και η Ελευθερία Στατήρη κλήθηκαν από τον κ. Μάντζιο να βρίσκονται

για προεπιλογές παικτριών στην Εθνική Κορασίδων στις 23/02 και ώρα 11:30 στο Ενωσιακό Γήπεδο Ιωαννίνων.

larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article