Λάρισα

Μεγάλη Νίκη του «Νέου Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου με 54,04%. Πρώτος σε σταυρούς ο Αχιλλέας Βαρδακούλης.

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα και οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων στο Δήμο Κιλελέρ. Ως νικητής των εκλογών καταγράφεται συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» με επικεφαλής κι εκ νέου δήμαρχο το Θανάση Νασιακόπουλο με ποσοστό 54,04%. Και ακολουθούν το «Ενωμένο Κιλελέρ» του Θανάση Μούσιου με 37,44% οι «Νέοι Ορίζοντες» του Θανάση Αγγελουσόπουλου με 4,56% και η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλελέρ» με επικεφαλής τον Βασίλη Σταμουλάκη και ποσοστό 3,96%.

Στους σταυρούς προτίμησης οι τρεις πρώτοι από το «Νέο Κιλελέρ» είναι: Αχιλλέας Βαρδακούλης από την ΔΕ Κραννώνα με 1144 σταυρούς και ακολουθούν από τη ΔΕ Νίκαιας η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη με 1046 και ο Αχιλλέας Χατζούλης με 962.

Ο πρώτος σε σταυρούς δικηγόρος Αχιλλέας Βαρδακούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα που έστειλε αποτελεί μία καθαρή δικαίωση αφενός για τον συνδυασμό του ¨Νέου Κιλελέρ¨, αφετέρου για τον Δήμαρχό μας Θανάση Νασιακόπουλο.

Οι συνδημότες μας αναγνώρισαν το παραχθέν έργο μας καθώς επίσης και τη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των Δημοτικών ζητημάτων.

Όσον αφορά την ανάδειξή μου, ως πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία.

Η ανταπόκριση αυτή συνεπάγεται ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης, δεσμεύομαι όμως να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και να παλέψω ακούραστα με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας και του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ».

Ακολουθεί η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού ανά Δημοτική Ενότητα.

Previous ArticleNext Article