Ελασσόνα

Μεγάλη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελασσόνα

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του κέντρο Φαντασία. Στη γεματη από παρουσίες αίθουσα κεντρικός ομιλητής ήταν το ιστορικό στέλεχος  Κώστας Σκανδαλιδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: 
“το μεταναστευτικό και τα εθνικά ζητήματα συνιστούν ένα τεράστιο πεδίο προκλήσεων και απειλών, στο οποίο η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει με τον λαό ενωμένο και τον πολιτικό κόσμο να έχει μια εθνική γραμμή. «Ακριβώς αυτή η συγκυρία», είπε ο κ. Σκανδαλίδης,  «είναι που θα ξαναφέρει στην επιφάνεια το ΚΙΝΑΛ, την ιστορική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και του πατριωτικού του χαρακτήρα», προσθέτοντας πως η περίοδος πολιτικοποιείται, ο κόσμος ξαναρχίζει να ασχολείται με την πολιτική, γιατί τα προβλήματα είναι μεγάλα. «Η συγκυρία είναι καλή για εμάς να ανασυγκροτήσουμε τον χώρο μας, αυτόνομη και δημιουργική δύναμη που θα δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας και του λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την εξωτερική πολιτική και τις συνεργασίες της χώρας, και για την συντηρητική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση  αναφέροντας ως παράδειγμα τις εργασιακές σχέσεις αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της βίας και την ασφάλεια.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο  Μητροπολίτης Ελασσόνας κκ.Χαρίτων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής  Ευαγγελία Λιακούλη, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο αναπληρωτής δημάρχου Δημήτρης Καρανίκας, αντιδήμαρχοι, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη τις κεντρικής επιτροπής Κώστας Σάββας και Ελέμη Μπουζάνα, ο τελευταίος Γραμματέας τις Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λάρισας ο Ευάγγελος Γιαννούλας, ο γραμματέας της Οργάνωσης Ελασσόνας Κώστας Μουσιός με τα στελέχη στον Δήμο Ελασσόνας Γιάννης Λουτριώτης και Σάκης Μπαρλαγιάννης, καθώς και πλήθος ψηφοφόρων του κόμματος.
Previous ArticleNext Article