Λάρισα

Μήνυμα Διευθυντή ΔΕ Λάρισας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Με μήνυμά του, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Γιάννης Καψάλης, εκφράζει  τη συμπαράστασή του στους υποψήφιους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων και διαβεβαιώνει ότι έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα.

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να απευθυνθώ στις υποψήφιες και τους υποψηφίους .

Κλείνει τώρα ένας πολυετής κύκλος της ζωής σας μέσα στον οποίο κάνατε όνειρα, βιώσατε τη δική σας αλλαγή και ωριμάσατε. «Μην πετάξτε τίποτα» από αυτά τα χρόνια και κάθε στιγμή να μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας. Βρίσκεστε στο εναρκτήριο λάκτισμα ενός νέου κύκλου με νέες προσδοκίες και νέες προκλήσεις, ένας πράγματι πολύ σημαντικός κύκλος, αλλά όμως όχι μοναδικός. Θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Από την πλευρά της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι αμέριστος συμπαραστάτης στον αγώνα σας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Όλοι έχουμε περάσει από το αυτό το στάδιο και είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε όλα τα συναισθήματα που νιώθετε αυτή τη στιγμή. Παρόλη την πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε όλοι μας αυτή τη χρονιά, σας καλώ να προσέλθετε στις εξετάσεις, με πίστη στον εαυτό σας και αισιοδοξία, προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις γνωστικές ικανότητες και ψυχικές δυνάμεις σας για την επίτευξη του στόχου σας. Αγωνιστείτε για τα όνειρά σας , είναι δική σας υπόσχεση και καθήκον για το μέλλον «η δική σας αλλαγή».

Ευχή δική μου και των συνεργατών μου στη ΔΔΕ αλλά και σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας, των οικογενειών σας και όλων όσοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στον προσωπικό σας αγώνα, είναι οι προσπάθειες σας να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Previous ArticleNext Article