Ελασσόνα

Μάξιμος σε μεγάλη συγκέντρωση στην Ελασσόνα: “Ψηφίστε και με το κριτήριο της αξιοσύνης!”

«Σέβομαι το κριτήριο του τοπικισμού, επειδή, όμως έχετε 3 σταυρούς θα σας παρακαλούσα να μην λησμονήσετε και το κριτήριο της αξιοσύνης. Ποιος μπορεί να σας εκπροσωπεί επάξια από το βήμα της βουλής και στα ΜΜΕ στην αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Ποιος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βάζει πάνω από καρέκλες το δίκιο του κτηνοτρόφου, του αγρότη, του ανθρώπου της βιοπάλης. Στα χρόνια που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, προσπαθώ με σοβαρότητα και συνέπεια να είμαι η δική σας φωνή στο κοινοβούλιο και τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μια φωνή με επιχειρήματα, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι τίμησα τη σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε αυτά τα χρόνια, γι αυτό και κοιτώντας σας στα μάτια ζητώ την ανανέωση της εντολής σας να σας εκπροσωπήσω στη νέα βουλή». Τα παραπάνω τόνισε καταχειροκροτούμενος ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε μεγάλη συγκέντρωση στην Ελασσόνα.

Πάρτι κερδοσκόπων…

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφέρθηκε διεξοδικά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση των φόρων, τη δημιουργία περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων απασχόλησης αλλά και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων που επιδεινώθηκαν στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά είπε «εδώ από την Ελασσόνα της φέτας, με το ΠΟΠ αρνάκι και κατσικάκι, θέλω να επαναλάβω την ισχυρή βούληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πατάξουμε τα φαινόμενα ελληνοποιήσεων γάλακτος και κρέατος. Οι ανεξέλεγκτες εισαγωγές και τα “βαφτίσια” γάλακτος και φέτας έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση των τιμών παραγωγού στο πρόβειο γάλα. Επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέλος στο πάρτι όσων κερδοσκοπούν, εξαπατώντας τους καταναλωτές με λευκό τυρί που “βαφτίζουν” φέτα και συμπιέζοντας την τιμή παραγωγού στα όρια επιβίωσης».

Δήθεν κοινωνική ευαισθησία…

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος καυτηρίασε τη δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε «κάηκε με το επίδομα θέρμανσης. Από τα 210 εκατομμύρια ευρώ που η “ανάλγητη”, κατά την αριστερά, κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έδινε ως επίδομα θέρμανσης, οι δήθεν προστάτες των αδυνάμων το πετσόκοψαν στο 1/3, περιορίζοντάς το μόλις στα 70 εκατομμύρια ευρώ! Τόσο κοινωνικά ευαίσθητοι!».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους πολίτες «ανεξαρτήτως επιλογών του παρελθόντος να δώσουν την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει γρήγορα πράξη την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση γιατί δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο σε διαβουλεύσεις και παζάρια των κυβερνήσεων συνεργασίας».

Previous ArticleNext Article