Ελασσόνα

Μάξιμος σε ΕΛΑΣ & Πυροσβεστική Ελασσόνας: “Το έργο σας αναγνωρίζεται από την κοινωνία!”

«Το έργο που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό παρέχουν οι γυναίκες και οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας αναγνωρίζεται από την ελληνική κοινωνία. Η κρίση, παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει, δεν έχει εντούτοις μειώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών για την ικανότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να τους στηρίξει με κάθε τρόπο ώστε να επιτελέσουν με μεγαλύτερη ακόμη αποτελεσματικότητα την αποστολή τους, και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφαλείας, που έχει τρωθεί από λανθασμένες και ιδεοληπτικές πολιτικές αποφάσεις και συμπεριφορές». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Ελασσόνας, όπου και ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχικά είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Πέτρο Μουταφίδη, ο οποίος μετά την ενημέρωση του προσέφερε σε ανάμνηση της επίσκεψης μια εικόνα της Παναγίας της Γοργοεπηκόου. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Ελευθέριο Μουλτσιά και στο Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης από τον Διοικητή κ. Δημήτρη Αρσένη.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχήθηκε στα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό για το νέο έτος, και τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση που του παρείχαν και την αποστολή που με αυταπάρνηση επιτελούν.

Στις συναντήσεις με τις αρχές της Ελασσόνας, τον κ. Χαρακόπουλο συνόδευε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ κ. Δημήτρης Δρυστέλας.

%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%cf%8c%ce%bd%ce%b1%cf%82

%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bc%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd

 

Previous ArticleNext Article